Kablosuz klavye setinin usb stick kayboldu

juniourfalcon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Elimde Logitech M210 Klaveye Mouse Set var.
ama bir talihsizlik oldu usb sticki kayboldu. bulamıyorum.
elinde bu stickten bulunan veya başka bir yolla bu klavye mousu çalıştırabileceğim bir yol varmı?

Black_Trouble

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle geçmiş olsun. aynı olay benim başımada geldi. İyi olan tarafı logitech olması. bende de aynı setten vardı ve kayboldu. Ama yapıcağın şey çok basit logitech sitesine gir ve üye ol sonra kaybolduğunu onlara ingilizce olarak yazıp gönderirsen 2 haftaya kadar gönderiyorlar. hemde 55 € gibi kargo ücretini kendileri karşılıyor. Logitech te önemli olan müşteri memnuniyeti.

juniourfalcon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gönderdim bakalım inş kargo ücretini bize yıkmazlar bize yıkarlarsa gider yenisini alırız artık ne yapalım ?
bekliyelim 2 hafta çöpe atmaktan iyi

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hangi adrese nasıl bir mesaj yazdığınızı buraya yazabilir misiniz.
Aynı durum benimde başıma geldi.

capslocksmith

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde başıma geldi:) ilginç olanı acer marka diz üstü bilgisayar yere düştü, bilgisayarda bişey yok, usb stick midir nedir o bozuldu:)

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Elimde Logitech M210 Klaveye Mouse Set var.
ama bir talihsizlik oldu usb sticki kayboldu. bulamıyorum.
elinde bu stickten bulunan veya başka bir yolla bu klavye mousu çalıştırabileceğim bir yol varmı?
Ya sen onu bunu bırak klavyeyi düzgün yazmayı öğren 1 defa düzgün yazabilmişsin sadece :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kaderimiz aynı Acer marka dz üstü bilgisayarım düştü bilgisayar daş gibi stick rahmetli :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wolfteam oynicaktım fare kayboldu koyduğum yeri unnutum:confused1:

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Beyler benım mouse nin usb si kayboldu nerde bulucam ?

Ranzanın altına bi bak bakalım. Yere düşünce hız kazanıp sıçramış olabilir. :p

Yukardaki mesajlarıda oku, çözen arkadaşlar var. Aynı marka değilse üretici sitesine girip mail at durumu açıklayan.

Çok ucuz bir mouse ise uğraşma. Ama para eder kullanışlı birşeyse firmadan isteyebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bnm farenın usb yeri kayboldu yenisini alabilme imkanım nasıl acaba öğrene bilirmiyimm...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende olan labtec media wireles desktop 800 de de aynı sorun var acaba alıcı bulabilirmiyim:confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bu konuda logitech ürünü gönderiyor ofiste başımıza geldi iki gün içinde gönderdiler... ama microsoft olunca çözüm bulamadık yol gösterecek olan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Başka Bi Tane Sticker Taksak Olmazmı? Benimki Microsoft da Başk Bi Tane Mausun Stickerini Taksak Olurmu ''ACİL'' Cevap

S

SDN Okuru

SDN Okuru
microsoft dagatmaz bence bende baktım alaksı olmayan seyler cıkıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a ebnim Genius ErgoMedia R710 klavyem var usb sı kayboldu ne yapcam acilinden bi çözüm bulun nolur :((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu logitech in neresine yazcaz yeni usb istedimiz 2 gündür bakıyorum bulamadım üstüne bide sitede yavas bende mk220 klavye maus setinin usb sini kaybettim bi yardım edinde hallediyim :)

Alperen*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim logitech f710 usb si kayboldu yeni bir f710 alsam usb si ikisini birden calistirir mi

Kartal Kartal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Inca usb stick kayboldu Mouse ve Klavye seti. Firmaya mail attım kargoyu ben ödüyorum ürün ücretsiz geliyor.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Logitech kendi geliştirmiş olduğu "UNIFYING" adlı alıcı var eğer sonuç bulamassan onu deneyebilirsin :)