AbdulkadirGUNAY
Asistan
Merhaba selamlar, aşağı yukarı 250₺ civarında toplam bir bütçe ile set halinde ya da ayrı ayrı kablosuz klavye mouse satın almak istiyorum. Önerilerinize açığım. Aslında kendi bulduğum bir kaç tane var sizin düşünceleriniz nelerdir?
Lenovo 510 Kablosuz Klavye & Mouse Seti - 237₺, tasarımını pek beğenmedim.
Xiaomi Kablosuz Klavye & Mouse Seti - 249₺, ingilizce klavye olması sorun değil tuşların yerini ezbere biliyorum ve tasarımı hoşuma gitti. Tek merakım sol shift ve z tuşu ile arasında olması gereken tuşu (<>|) kaldırıp boşluğun sağ tarafında fn olarak eklemişler. Yazılım öğrenmeye başlamayı düşünüyorum bu tuşun eksikliği sorun olur mu acaba.
Dell KMK636 Kablosuz Klavye & Mouse Seti - 256₺ (Fakat 2. elde kargo hariç 200₺'ye buldum.)
Bunların dışındaki önerilerinize açığım.
Lenovo 510 Kablosuz Klavye & Mouse Seti - 237₺, tasarımını pek beğenmedim.
Xiaomi Kablosuz Klavye & Mouse Seti - 249₺, ingilizce klavye olması sorun değil tuşların yerini ezbere biliyorum ve tasarımı hoşuma gitti. Tek merakım sol shift ve z tuşu ile arasında olması gereken tuşu (<>|) kaldırıp boşluğun sağ tarafında fn olarak eklemişler. Yazılım öğrenmeye başlamayı düşünüyorum bu tuşun eksikliği sorun olur mu acaba.
Dell KMK636 Kablosuz Klavye & Mouse Seti - 256₺ (Fakat 2. elde kargo hariç 200₺'ye buldum.)
Bunların dışındaki önerilerinize açığım.