Gold Eagle
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
7gereksiz Q klavye yetiyor
Gerekli destek sağlanmalı bir japonun klavyesinde nasıl ek tuşlar olup kendi klavyelerini üretebiliyorsa ya da ne bileyim bir fransız nasıl kendi klavyesini üretiyorsa bizimkiler de f klavye üretmeli ona uygun yazılımlar geliştirmeli.Oyunlarla olsun diğer sorunları giderici. Yoksa çok zor . Mesela benim için kısayollar zor oluyor. Ki tahminimce bir fotoşop kullanan için ya da gelişmiş programlarla çalışan bir kişi f klavye istese de kullanamaz.
13 senedir f klavye kullanıyorum. Çok hızlı bir şekilde kod yazabiliyorum. Photoshop kullanıyorum. Q klavye kullanırsam zorlanıyorum. Tamamen tercih meselesi. İsteyince oluyor...
Hmm olabilir benim duyduklarım o yöndeydi fotoşop kısayolları q da daha kolay f de biraz daha karışık diye duyduydum bir arkadaştan. Bu arada bende f klavye kullanıyorum ama aslında klavyem q ama ayarlardan f'e çevirip bir hafta çalıştım hatta bir haftadan daha az 5 gün ya da 4 gün ve şu anda hiç klavyeye bakmadan yazabiliyorum hiç bir sıkıntım da yok. Ama işte bazı arkadaşlar sıkıntılı felan diyor o yüzden dedim.