Kablolu ve Kablosuz modem farkı

00samet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba yazin eve internet alcamda ttnet gidip sinirsiz internet aliyorum

Internet cepte ya aldik diyelim

Modem kablosuz olunca cepten felan baglanjyo demi modem normal olursa sadece pc den modemle alakalı yani bu degil mi ?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Sana verdiği modemi ethernet kablosuylada bağlayabilirsin bilgisayarına istersen wifi ilede bağlanabilirsin veya wifiyi devre dışıda bırakabilirsin bu sana kalmış.

00samet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki soyle yapabilirmiyim pc ye bi kablo baglamadan modemden yjne jnterneti cekebilirmiyim ?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Peki soyle yapabilirmiyim pc ye bi kablo baglamadan modemden yjne jnterneti cekebilirmiyim ?

Laptopsa evet Wi-Fi ye direk baglanirsin ama masaüstü ise Wi-Fi te kablosuz bağlanmak için satılan harici aparatlar var

00samet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani benim sorum su aciklayamadim galiba modemi masanin jstune koydum diyelim bende koltukta oturuyorum laptopa bi kablo bagli olmasa internete baglanabilirmiyim modeme bagli olan kabloyu bi here baglamak lazim mi ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Wifi ile baglandigin zaman laptopa herhangi bir kablo takman gerekmiyor. Adi üstünde kablosuz ag.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ama ilk kurulumda kabloyu bir kere kullanman gerek bunun için pc de gerek ayarlar için ben şöyle bişey gördüm psp almış eleman buna internet iyi olur diye internet alıyor ama pc yok elemanda elinde psp modeme bakıp duruyor kardeşim de inat ediyor notebookunu getirip ayarlamıyor benim de adsl'le ilgim yok sadece kullanıcı olduğum notebookum olmadığı için karışmamıştım eleman interneti iptal etmişti...
ttnet buna modemi kurmaya gelmedi gıcık bir tipti ondan da olabilir...