Arkadaşlar 1 metre uzunluğunda duvara kanal açacağız. Iverson elektrik kablosu geçecek direk üzerine alçı çekelim kablonun diyoruz sizce bir sakıncası olur mu plastik kablonun üzerine alçı çekmenin ileriki zamanlarda.
matkap plastik gövdeli ise sorun olmuyor test edilip onaylanmıştır sigorta atıyor sigorta bozuk yada yoksa kablo yanıyor matkabı çekince sönüyor ...Yerini unutmayın yarın birgün matkap çalışması yapan biri süpriz yaşamasın
Ben işi bitireli 3 ay olacak neredeyseçokta güzel oldu direk duvarın içinden tekrar tvnın arkasına hattı çektim,
tv için garip bir yer değil mi? orası... @honline bizim gibi elektrikçi ise burda kablo var galiba delik ona gelmiş... der tamir etmeyi önerirumursamaz matkapta şase sorunu varsa patlarsa onun parasını da tahsil eder.
Uzun süre izlenirse tutulur, yukarıda dediğim gibi 30-45 dk bir süre boyunca izleniyor birde tv kavgası çıkarsaAdamın boynu tutulur![]()
bari düz duruyor mu? biz 32'' arçeliği astık su terazisi kullandı ama eğik gözüküyor...Uzun süre izlenirse tutulur, yukarıda dediğim gibi 30-45 dk bir süre boyunca izleniyor birde tv kavgası çıkarsa
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ayrıca uzaktan izlendiği için yüksek olduğunu anlayamıyorsunuz fazla, resim dibinden çekildiği için öyle![]()
Düz tabi vidaları atarken az bir kayma bile yamuk gösterebiliyor .
su terazisi düz gösteriyor zemin yamuk zaten yamuk adamın biri yapmış binayı...
iyi ki ben takmadım kardeşim taktı ben taksaydım su terazisine değil gözlerime göre takardım düz görünürdü...Ahahahah o zaman en doğrusu tavandan ölçü al yukarıya monte edilecekse aşağı taraflar için zeminden ölçü al,