HRNKC
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
Sıkı bir K-lite Mega Codec Pack kullanıcısı olarak uzun süredir ince ayarları dikkatle yapılmış halde bu programı kullanıyordum... Hatta hala da kullanıyorum fakat artık nadir olarak tercih ediyorum... Sebebi ise iki gün önce ilk kez test ettiğim ve inanılmaz sonuç elde ettiğim Splash Pro EX... Program, detay arttırma hususunda çok başarılı ayrıca renklendirme konusunda da bir hayli iyi... 25 FPS veren K-Lite' a 68 FPS ile karşılık veren Splash Pro EX FullHD film izlerken çok daha üstün seyir zevki veriyor... Bunları yaparken DXVA nın nimetlerinden faydalanıyor ki bu bağlamda donanımınızın buna müsait olması da gerekiyor... Yeterli seviyede bir işlemci ile 1080i filmleri 1080p olarak da seyrettirebiliyormuş ki bunu deneme fırsatım olmadı sanırım i7 işlemciler ile kullanılan bir özellik olsa gerek, benim işlemcim i5 2410M... Ayrıca AC3 ses akışını çok daha başarılı sunuyor gibi bir izlenim bıraktı bende, boğuk sesleri gayet net almamı sağladı... Kullanımı ise oldukça basit, sade bir arayüzü var... Aşağıya Avatar 1080p DXVA destekli mkv film dosyasından alınan 1366x768 çözünürlükte örnek Scr koyuyorum... Arşivci arkadaşların ilgisini çekebilir, konu faydalı olur umarım...
Ek Bilgi
- Splash Pro EX de detay özelliğini 5 seviye arttırdım... (Maksimum 10 seviyeye kadar bu özellik)
- DXVA Desteği açık... (K-Lite Mega Codec' in de DXVA desteği açık)
K-Lite Mega Codec
Splash Pro EX
K-Lite Mega Codec
Splash Pro EX
K-Lite Mega Codec
Splash Pro EX
K-Lite Mega Codec
Splash Pro EX
Ek Bilgi
- Splash Pro EX de detay özelliğini 5 seviye arttırdım... (Maksimum 10 seviyeye kadar bu özellik)
- DXVA Desteği açık... (K-Lite Mega Codec' in de DXVA desteği açık)
K-Lite Mega Codec

Splash Pro EX

K-Lite Mega Codec

Splash Pro EX

K-Lite Mega Codec

Splash Pro EX

K-Lite Mega Codec

Splash Pro EX