Oda 1 yıl sonra sorun olabilir güncel uygulamar kullanılamaz haliyleMate 20 pro gibi modeller Google servislerinin çıkarılmasından etkilenmeyecek ama artık android R güncellemesi almayabilir.
Oda 1 yıl sonra sorun olabilir güncel uygulamar kullanılamaz haliyleMate 20 pro gibi modeller Google servislerinin çıkarılmasından etkilenmeyecek ama artık android R güncellemesi almayabilir.
O sorunun o kadar kısa sürede olacağını sanmıyorum.Oda 1 yıl sonra sorun olabilir güncel uygulamar kullanılamaz haliyle
Attan inip eşeğemi bineceksin??Arkadaşlar merhaba s 10 dan mate 20 pro ya geçmeyi düşünüyorum. Mate 20 pro tasarımı çok seviyorum sizce nasıl olur bu geçiş? Bide mate 20 pro da yeşil ekran sorunundan bahsediliyor böyle bir durum var mı yada karsilasirmiyim ?
huawei al dostum . batarya hız vs vs süper bence bende p30 var ama mate 20 pro daha ıyı dıyorlarUzun süredir para biriktiriyorum 5500e kadar limitim var Samsung S10 ve Huawei Mate20Pro arasında kalmıştım,ama şimdi android sorunu çözülmezse param çöpe gidicek gibi hissediyorum bu telefonu uzun süreli kullanmayı düşünüyorum batarya ve kamera olarak Huawein ileride olduğunu biliyorum ama Samsungta çok sorun yaşatmaz diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz? Batarya beni üzer mi s10 da? Yoksa gözümü karartıp Huawei mi alayım?
Bu abd ambargosu sıkıntı olucak gibi pusudayım şuanhuawei al dostum . batarya hız vs vs süper bence bende p30 var ama mate 20 pro daha ıyı dıyorlar
pusuda kal ), yeni modellerde belki ambargo hıssedılebılır. ama mate 20pro p30 pro da sıkıntı yok dıye bılıyorum.Bu abd ambargosu sıkıntı olucak gibi pusudayım şuan
mate 20 proMerhaba,
Yeni bir telefon almam gerekiyor, iki telefon arasında kaldım. Mate 20 pro ve mi 9t pro. Yurtdışından aldırtacağım için mate 20 pro 110 euro kadar pahalı , aslında telefonların özelliklerini genel olarak biliyorum ama aradaki fiyat farkı önemli değil dersek mate 20 pro mu tavsiye edersiniz? Açıkcası Mi 9t pro özellikleri ve fiyatına göre daha cazip gibi durunca kafamı karıştırdı , telefonla çok oyun oynayan-aktif kullanan biri değilim, 4 yıl lg g3 kullanmış biri olarak uzun süre kullanabileceğim bir telefon arıyorum, vereceğiniz tavsiyler için şimdiden teşekkür ederim.
Biraz araştırınca Yeşil ekran sorunu diye bir şey olduğunu öğrendi, bunun yaşanma ihtimali nedir acaba ? Bazı kullanıcılar, lg marka ekran paneli kullanıldığından böyle bir sorun yaşadıklarını belirtmişler. Problemin yaşandığı stoklar tükendiyse bu sorunla karşılaşma ihtimali kalkacaktır, eğer böyle bir şey varsa tabiki. Güncelleme gelmesiyle alakalı bir ilerleyen yıllarda sorun oluşturur mu , Mate 20 pro almak için zamanlama olarak geç sayılmaz değil mi?mate 20 pro
mate 20 pro
lg ekran da böyle sorun olma ihtimalı var boe ekran ıse yok. onuda kutudan cıkmadan allayamassınız. sorgulama yapabılırsınız sansına kalmıs. eger 2. el alıcak olursanır onu sorgular alırsınız ama bende bu yuzden almadım o telefondan suan p30 kullanıyorum oldukca memnunum tavsıye ederim.Biraz araştırınca Yeşil ekran sorunu diye bir şey olduğunu öğrendi, bunun yaşanma ihtimali nedir acaba ? Bazı kullanıcılar, lg marka ekran paneli kullanıldığından böyle bir sorun yaşadıklarını belirtmişler. Problemin yaşandığı stoklar tükendiyse bu sorunla karşılaşma ihtimali kalkacaktır, eğer böyle bir şey varsa tabiki. Güncelleme gelmesiyle alakalı bir ilerleyen yıllarda sorun oluşturur mu , Mate 20 pro almak için zamanlama olarak geç sayılmaz değil mi?
İşi sanşa bırakmak ne kadar doğru bir hareket olur düşünmek lazım. mate 20 pro güzel ve almak istediğim bir telefon, fiyatı da y.dışından alınacağı için uygun bence (470 €) , hatta p30 la aynı fiyat sayılır(20 € pahalı sadece). Sizce mate 10 pro (300 €) için artık alınmayacak kadar geç mi, güncellemeleri alma vb? MAte 20 pro alma riskini almazsam mi 9t pro (360€) almaya yaklaşacağım gibi gözüküyor. Kararsız kaldım, tavsiyeniz için teşekkür ederim.lg ekran da böyle sorun olma ihtimalı var boe ekran ıse yok. onuda kutudan cıkmadan allayamassınız. sorgulama yapabılırsınız sansına kalmıs. eger 2. el alıcak olursanır onu sorgular alırsınız ama bende bu yuzden almadım o telefondan suan p30 kullanıyorum oldukca memnunum tavsıye ederim.
haklısın dostum ama hayatta biraz şansın olacak al gitsinİşi sanşa bırakmak ne kadar doğru bir hareket olur düşünmek lazım. mate 20 pro güzel ve almak istediğim bir telefon, fiyatı da y.dışından alınacağı için uygun bence (470 €) , hatta p30 la aynı fiyat sayılır(20 € pahalı sadece). Sizce mate 10 pro (300 €) için artık alınmayacak kadar geç mi, güncellemeleri alma vb? MAte 20 pro alma riskini almazsam mi 9t pro (360€) almaya yaklaşacağım gibi gözüküyor. Kararsız kaldım, tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Biraz araştırınca Yeşil ekran sorunu diye bir şey olduğunu öğrendi, bunun yaşanma ihtimali nedir acaba ? Bazı kullanıcılar, lg marka ekran paneli kullanıldığından böyle bir sorun yaşadıklarını belirtmişler. Problemin yaşandığı stoklar tükendiyse bu sorunla karşılaşma ihtimali kalkacaktır, eğer böyle bir şey varsa tabiki. Güncelleme gelmesiyle alakalı bir ilerleyen yıllarda sorun oluşturur mu , Mate 20 pro almak için zamanlama olarak geç sayılmaz değil mi?
yeni seri eski seri yoktur stoklar bitinceye kadar sorun olma ıhtımalı vardır . düsünsene adamın elınde stok var bıtmedı imha edecek hali yok artık şansınıza kalmıs .Yeşil ekranlı problemli telefonmu kaldı artık. Yeni alacağın telefon mutlaka yeni seridir. sıkıntı çıkmaz.
yeni seri eski seri yoktur stoklar bitinceye kadar sorun olma ıhtımalı vardır . düsünsene adamın elınde stok var bıtmedı imha edecek hali yok artık şansınıza kalmıs .
zaten kesin yaşarsınız diye bırsey demedım . yaşama ıhtımalı vardır dedım . oda lg ekran ıse . boe ekran ıse sorun yasamassınız.Kasim 2018 ve Ekim 2019 tarihlerinde 2 tane aldim huawei bir twilight bir black olmak uzere. hicbirinde yesil ekran sorunu yasamadim.