Joomla'da Kullanıcı - Joomla!'yı kapattım

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Joomla'da Uyumlu Ek Yöneticisi'nden ( Kullanıcı - Joomla! )'yı kapattım şifre bilgilerimi kullanarak siteme giremiyorum nasıl girip düzelticem doğru şifreyi girince sayfa geri dönüyor yanlış şifre girince Kullanıcı adı ve şifre eşleşmiyor diyor ben siteme nasıl girebilirim bu sorunu nasıl halledebilirim?

:confused1:

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
MYSQL (Phpmyadmin) üzerinden manuel olarak yapabilmeniz lazım. Eklentinin 0-1 gibi değeri vardır.

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Phpmyadminden yapılacağını bende biliyorum ama mysql'dan da zerre kadar anlamam neyse saksıyı çalıştırdım ve sorunu çözdüm internette başkalarınında aynı sorunu yaşadığını gördüm ve hiçbiride sorununu çözememiş bende sorunu nasıl çözdüğümü anlatayım belki birileri faydalanır aynı zamanda çözme yöntemimdende bahsedeyim farklı bir ayarı değiştirip geri dönemeyenler bu yöntemimi uygulayıp sorunu çözebilirler.
siteniz hangi veri tabanına bağlıysa sol taraftan Veritabanı yazan kısımdan bunu seçin hemen altında veritabanınız görünecek hemen yanındada parantez içinde içinde kaçtane tablo olduğu yazar işte bu, hemen bunun altında tablolar listelenir bu listeden jos_plugins tablosuna tıklayın sağ tarafta bunda bulunan elemanların listesi belirecek, burdada (Kullanıcı - Joomla!) yazısını bulun ve hemen sol yanında bulunan kalem simgesine tıklayın karşınıza ayarlar kısmı gelecek buradan ( published ) değerini ( 1 ) yapın, şimdi aşağıya gelin orda combobox'ta Kaydet seçili olacak az daha altında Git butonuna tıklatın işlem tamam. Buraya girdiğimiz 1 değeri Uyumlu Ek Yöneticisi'indeki Kullanıcı - Joomla!'yı aktif hale getirir 0 değeri kapalı hale getirir.

Bilgisayarıma XAMPP kurdum bunu kullanarak bilgisayarımda Joomla kurarak joomlayı bilgisayarımda çalıştırdım kontrol panelinde Uyumlu Ek Yöneticisi'ine ordanda Kullanıcı - Joomla!'ya geldim, ikinci bir pencerede XAMPP'taki Phpmyadmin'i açtım ve joomlayı bağladığım veritabanına geldim burada Dışarı Aktar Butonuna basıtım açılan bölümde sadece sol altta XML seçeneğini işaretledim ve en aşağıda sağda bulunan Git butonuna tıklattım ve yedek dosyasını bilgisayarıma kaydettim. Sonra joomlaya gelip Kullanıcı - Joomla! 'yı etkisizleştirdim ardından tekrar Phpmyadmin'e giderek tekrar aynı ayarlarla yedek dosyasını bu kez başka bir isimle kaydettim, Ardından internetten indirdiğim Ultra Compare isimli programla bu iki yedek dosyasını karşılaştırdım ve aradaki farkı buldum bu fark ( Kullanıcı - Joomla! ) 'yı etkinleştiren yada etkisizleştiren değerdir işte bu yöntemle benzer yanlış ayarları düzeltebilirsiniz

Alttaki resim Phpmyadmin'in İnternetten Rastgele alınmış bir resimdir.

phpmyadmin.gif

:devil2: