Joomla sitesi kurmak için bedava alan lazım

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşalar Joomla sitesi kurmak için bedava alan lazım ama reklamsız hızlı 500MB den az olmayan yüklenebilen maksimum dosya boyutu 10MB den az olmayan ve mümkünse goglede kendiliğinden eklenen (bedava siteler googleye eklenmiyorda) aradım ama pek bulamadım fazla şey istiyorum herhalde ondan sizin bilgiğiniz bu kriterlere uyan adres varmı

:helpsmilie:

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
www.000webhost.com reklamlı joomla sayfasının altında kocaman bir reklam ekliyor diğerini bir inceliycem bakalım

JuanCarlito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
bedavaya reklamsız bulman imkansız.adamın bedava verme amacı reklam zaten.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
safe mod'u kapalı bedava alan bulabilirsen kur fakat safe mod kapalı olmadan joomla olmaz.

Mehmet Satar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bir arkadaş zaten önermiş. Benimde favorim 000webhost.com. Hem php hem mysql destekli.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Eğer çok iyi bir host bulursan ve mysql desteği vermiyorsa mysql desteğini buradan alabilirsin.

The Danger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim kullandığım ve memnum olduğum. www.sitem.tv adresinden alabilirsin FTP,MySQL, chanel kullanıcı panali mevcut. Php alan mevcut çok başarılı reklam yok benim de sistem deneme amaçlı açtıklarım var. www.tekno.sitem.tv adresi şu anda joomla son sürüm kurulu ve reklam yok. Siteyi kapatmamak için aylık 4,5 kullanıcı istiyolar. Ve uzantı olarakta iyi örnek : haber.sitem.tv olabilir. İyi çalışmalar.

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sitem.tv değilde kontrol ettim şu anda ogameclub.org uzantısıyla veriyor yabancı isim yada abuk subuk isim kullanmayı ne kadarda çok seviyor bunlar, neyse özellikleri iyi gibi görünüyor alıp deniycem teşekkürederim

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
www.sixserve.com
100% Free Hosting - Instant Setup
Unlimited Disk Space
Unlimited Bandwidth
cPanel + Fantastico
Choice of using a free sub-domain or your own domain
Incredible Support
Friendly Community
Daily Offsite Backups
3 Super-Fast Servers

www.freei.me 7 gb disk alanı
reklamsız.

iboturka

Asistan
Reaksiyon puanı
1
000webhost.com arkadaşlar tavsiye etmiş zaten.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Yıllardır funpic.de sitesini kullanırım tavsiye ederim +hatta istediğin türden forum bile kurabilirsin

islamidosya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır funpic.de sitesini kullanırım tavsiye ederim +hatta istediğin türden forum bile kurabilirsin

Funpic Reklamlı Olmakla Beraber Belirli Bir Zaman Sonra TÜRKÇE İçerikli Siteleri Kapatmaktadır. Siz Rast Gelmemiş Olabilirsiniz ama Tanıdığım Bir Çok Kişinin Canı Yandı.. Bence Funpic Tavsiye Edilecek Bir Yer Değil..

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Funpic Reklamlı Olmakla Beraber Belirli Bir Zaman Sonra TÜRKÇE İçerikli Siteleri Kapatmaktadır. Siz Rast Gelmemiş Olabilirsiniz ama Tanıdığım Bir Çok Kişinin Canı Yandı.. Bence Funpic Tavsiye Edilecek Bir Yer Değil..

Funpic 1 yıl kadar öce türkçe içerikli siteleri kapatıyordu şimdi pek dokunmuyor dokunduklarının yarasından çoğu kendini uyanık sanan reklamlar script ile engeleyen kişilerdir.
ayrıca funpic.org funpic.hu sitelerinide kullanabilir

islamidosya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz Öyle Diyorsanız Öyledir.. Reklamsız Hostlar Dururken Reklamlıyı Tercih Etmem Ben.. Kendi Görüşüm Tabi Bunlar..

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Siz Öyle Diyorsanız Öyledir.. Reklamsız Hostlar Dururken Reklamlıyı Tercih Etmem Ben.. Kendi Görüşüm Tabi Bunlar..
Bir site her açıldığında bi reklam çıkması o sitenin devamlılığı için gereklidir adamlar bizim yüzümüzü görmek için host vermiyor bir şekilde host ücretlerini karşılamaları gerekir ben reklamsızları tercih itmiyorum heran kapanabilir diye çünkü geçmişte baya tecrübe yaşadım sizinde görüşünüze saygı duyuyorum ama bana kalırsa yılda 150 lira verilerek normal bir site açmak daha mantıklı...

Vatansever

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar acaba bu adreslerin içinde google'ye parasız otomatik kaydettiren varmı? yoksa hepsinde bu işlem parayla mı?

islamidosya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar acaba bu adreslerin içinde google'ye parasız otomatik kaydettiren varmı? yoksa hepsinde bu işlem parayla mı?

Google Kaydını Biraz Zahmetle Sizde Yapabilirsiniz. Biraz Seo Taktiği Kullanarak ve Sitenizde Bulunan İçerikle Kısa Sürede Googleda Yerinizi Alırsınız..