The Medic
Profesör
Bugün dedem sağolsun JamesDonkey 712 siparişi verdik,sizce değermi,kötü yanı varmı yoksa aşağıda bırakacağım resmin aynısınımı yapmışım?
Son düzenleme:
durun fotoğraf yüklenmemişO nedir ???
aldım ühühühAlmanızı önermem.
eşşek türü,genellikle beyaz renk oluyorlar.O nedir ???
Sağol.Aslında önemli olan kalitesi değil,ÖNEMLİ OLAAAN,"Işıqlı Mışıqlı" olması.He kulaklıkmış fena değil hayırlı olsun.
"Gözünü seveyim James Donkey Kulaklık almadurun fotoğraf yüklenmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
aldım ühühüh
eşşek türü,genellikle beyaz renk oluyorlar.
oh shift"Gözünü seveyim James Donkey Kulaklık alma
Vallaha bin pişmanım
İkide bir kulaklığın sesi gidip geliyor ve bazen sistemin restart atmasına neden oluyor."
Başka bir forumdan alıntı.
Öyle bir şey yok.Işıklıysa iyidir.
dalga geçiyoruz.Öyle bir şey yok.
Işıklıysa iyidir diye bir algı oluşmasın kimsenin kafasında.
Fotoğrafa bakınca anladım.dalga geçiyoruz.
yaklaşık 1 saat önce james donkey 711 kulaklığım elime geçti eğer erinmesem hemen şuan iade ederim.Ama eriniyorum bence alma sana kalmış gerisi.Rahatmı rahat ama beğenmedim nedense bilmiyorum.Bugün dedem sağolsun JamesDonkey 712 siparişi verdik,sizce değermi,kötü yanı varmı yoksa aşağıda bırakacağım resmin aynısınımı yapmışım?
eyvah![]()
James Donkey 711 birşey dinlemiyorken gelen cızırtı
Selamlar arkadaşlar. Yeni James donkey 711 aldım herhangi bir müzik dinlemiyorken veya bişe kullanmıyorken kulaklığı sağ taraftan rahatsız etmeyecek şekilde ama duyulabilen bir cızırtı geliyor. Sebep ne olabilir ?forum.shiftdelete.net
Geliyormu şuan iptal et bence james donkey genellikle kalitesiz parçalar ekliyor
cızırtı durdu ama yine de önermem
712 aldım hocam bi sonraki modeli,fiyatı 711 in 3 katı.İnancım var.cızırtı durdu ama yine de önermem![]()
711 in fiyatı 199 tl 712 nin 600tl olduğunu mu düşünyorsun.712 aldım hocam bi sonraki modeli,fiyatı 711 in 3 katı.İnancım var.
biyerde 600 tl diye görmüştüm.ha bu arada ben 711'i 110 lirayamı ne görmüştüm incehesapta711 in fiyatı 199 tl 712 nin 600tl olduğunu mu düşünyorsun.))))))))
Evet 1 yıl önce görmüş olabilirsin. Şuan 199 tl 711. 712 ise 299 TLbiyerde 600 tl diye görmüştüm.ha bu arada ben 711'i 110 lirayamı ne görmüştüm incehesapta
bruh,james donkeyi yeni keşfettim,gördüğüm an aklımdan şu geçti;Evet 1 yıl önce görmüş olabilirsin. Şuan 199 tl 711. 712 ise 299 TL