Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni telefon alacağım fakat kara veremedim ios un hız ve stabilitesini herkez bilir fakat j7p ın da batarya süresi daha uzun olacaktır cok oyun oynamam fakat sosyal medyaya takılırım tavsiyelerinizi bekliyorum
İphone 6 bence alınmaz bu saatten sonra 2000TL civarı paralara. Ederi 1000TL benim gözümde.
Seneye bu zamanlar iyice bitik bir cihaz olacaktır tam 3 senelik bir cihaz günümüzde. O fiyatları hak etmiyor.
J7 Prime ile kıyaslanması saçma da olsa, bence J7 özellik ve yaş itibariyle daha mantıklı bir cihaz. Ama bütçe 2000TL civarına kadar çıkabiliyorsa daha iyi telefonlar var İphone 6'dan.
Bencce kiyaslama hicde mantiksiz ve sacma degil ben iphone 6s ile j7 prime i karsilastirdim inanin kamera perfirmansi ve ekran cozunurlugu daha iyi ayrica parmak izi vesairede var j7 prime android ''o'' da alacak .bence fazla para verme eger bu ikisi arasında isen kesin bunu al ama gercekten butc3n bir 2000 2300 e kadar cikabiliyorsan xperia xz s7 gibi guzel cihazlarda var hatta ithalatci g6 falan g6 digerlerinden kotu olsada j7 primedan iyidir diye dusunuyorum ama bencede denildigi gibi artik iphone 6 alinmaz