İzmir'de adsl sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Junas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yaklaşık 6 aydır internet kopmaları yaşıyorum.Şu aralar iyicene sıklaştı.Çıldırmak üzereyim.Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar varmı acaba?
1 hafta boyunca hergün aradım arızayı fakat her zamanki gibi fıss..
İzmir/Buca/Gediz oturduğum yer.
:icon_-1::icon_-1:

izmirli_desem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen kardeşim basmane oturuyom evde gecenlerde uzun bi süre bağlanamadım . ayrıca yaklasık 6 aydır iş yerinde hele kudurmak üzereyim kopmalar bizdede oluyo... tt net i ara yardımcı olurlar dicem arıyom 10 dakka müzik calıyo hattan düsüyo sonra neymiş o bölümde arıza var

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
aynen kardeşim basmane oturuyom evde gecenlerde uzun bi süre bağlanamadım . ayrıca yaklasık 6 aydır iş yerinde hele kudurmak üzereyim kopmalar bizdede oluyo... tt net i ara yardımcı olurlar dicem arıyom 10 dakka müzik calıyo hattan düsüyo sonra neymiş o bölümde arıza var
Aynısı 2 gün önce oldu bana.
Ülkenin en büyük kuruluşu böyle(şerefsiz) olursa ben daha ne diyebilirim artık ne diyebilirim...:censored:

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sorun bakalım diğer sağlayıcılar ttnet in sağladığı imkanları sağlıyor mu? :D komedi bu ttnet.kesinti var mı smileciler, biriciler, quicknetciler.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bornova'da sorun yok :S

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Yaklaşık 6 aydır internet kopmaları yaşıyorum.Şu aralar iyicene sıklaştı.Çıldırmak üzereyim.Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar varmı acaba?
1 hafta boyunca hergün aradım arızayı fakat her zamanki gibi fıss..
İzmir/Buca/Gediz oturduğum yer.
:icon_-1::icon_-1:

bence önce hatayı kendinde ara bakalım kullandığın splitter gerektiği gibi görevini yapıyormu bina girişinden eve kadar olan hatta sorun varmı yoksa modeminde ısınmadan dolayı donamımsal sorunlar yaşıyormusun çünkü 6 ay çok uzun bir süre

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
mey dey mey dey...............:D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Trabzondada yaşandı bu sorun ben yine bir kablo koptu zannettim :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Benimde geçen yıl aynı şey başıma gelmişti çok kızdım köpürdüm bilirim bunun ne demek olduğunu ama sorun bendeymiş dışarıdan eve gelen kabloda hasar oluşmuş zamanla kablolarda hasar oluşabiliyor tlfonu etkilemiyor ancak interneti etkiliyor neyse aradım telefon arzayı keldiler yaptılar kablolara o gün bugündür kesinti yaşamıyorum... Darısı neti kesilen arkadaşların başına...

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bence önce hatayı kendinde ara bakalım kullandığın splitter gerektiği gibi görevini yapıyormu bina girişinden eve kadar olan hatta sorun varmı yoksa modeminde ısınmadan dolayı donamımsal sorunlar yaşıyormusun çünkü 6 ay çok uzun bir süre

Splitter ile bir problemim yok.(Direk hattı modeme bağladığımda da sorun var)
2 gün önce yeni modem aldım.
Kablo direk hatta bağlı bina içi tesisatı yok.(Balkondan)

Bunları sadece sana değil,100 defa aradığım insanlara da söyledim.

Başka sorun varmı?