• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

İzlediğiniz En Kaliteli Bilim Kurgu / Korku Filmi Hangisi ?

muratveb

Profesör
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda çıkan filmleri indirip izlediğimde artık pek bi tad alamıyorum çünkü çok saçma can sıkıcı ve alakasız filmler piyasada birhayli fazla.

Bende bu yüzden böyle bi konu açmak istedim. Son zamanlarda izlediğiniz ve kaliteli, izlenmeye değer bulduğunuzu Bilim Kurgu yada Korku filmlerinin isimlerini yazarbilirseniz çok iyi olur en azından kaliteli filmler indirmiş / izlemiş oluruz.

Saygılar:flowers:

nostalji yap "yeşil yol" u veya "Pearl Harbor" u izle. Korkuda ise "Gift" veya "Diğerleri - Others" ı izle.

bilimkurgu tam benim alanım ama izlemis olabilirsin söyleyecegim filmleri...
Yasak Bölge 9 - District 9, Ben Efsaneyim - I Am Legend, Suretler - Surrogates, Tanrının Kitabı - The Book Of Eli , Başlangıç - Inception , Kayıt 1, Kayıt 2, Legion - Kıyamet Melekleri...

Son zamanlar değil ama, bilim kurgu ve korku alanında `The Fly` izlemeni tavsiye ederim.

Akıl Oyunları guzel flımdır bılım-kurgu yada korku degıldır ama bılımden ayrı kurgusu guzeldır :)

Steven Spielberg ten Yapay Zeka korku da ise Midnight Meat Train türkçesi Geceyarısı Treniydi, böyle yazıyorlardı heralde

Aklıma gelen ilk korku Fourth kind oldu
Bilim kurgu da inception :)

Geçtiğimiz günlerde izlediğim Pek yakında filmi çok korkutmuştu beni :D Asyalı oyuncular oynuyor izlemenizi tavsiye ederim.
Bilim kurgu olarak da Avatar tavsiyem ..

inanırmısın sabahten beri bende izlenecek film arıyordum, korku veya bilim kurgu. konuyu açmayı düşünürken sen açmışsın. :D
ben de yararlandım. yalnız inception filmi bizim burda gösterime girmedi. türkçe dublajıda yok piyasada. bekleyeceğim artık. :cool:

bu yapay zeka 2001 in filmi baktığım kadarıyla doğrumu.???
öyleyse izleyeceğimi sanmıyorum.:bored:

başka tavsiyeleriniz varmı (2008 den aşağı olmamak kaydıyla) bilim kurgu,korku gerilim,macera imdb puanı yüksek olan :D

eagle ay (kartal göz) bu filmi izledin mi ?
eğer izlemediysen bir saniye dahi aksiyon kesilmiyor. tavsiyemm

After.Life, Trick R Treat, Dead Silence ve Martyrs önerebileceğim korku filmleri arasında.

Not: Gece yalnız izle. :D

Exam diye bir film izledim geçenlerde, zeka işi, çok başarılıydı, Küp gibi, tek bir odada geçiyor...

Filmden ziyade Fringe diye bir dizi var takip ediyorum gerçekten ilginç bir bilim kurgu dizisi tavsiye ederim. :)

Geri