onair
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
sanada patrick. tüm sdn cilere iyi geceler, öpsün sizi vampir cüceler

Troy dedi ki:yahu bu gece ben de erken yatıcam ve erkenden de kalkıcam. rüyanda beni gör chimera![]()
oyalanma hadi bakim dogru yataga naş ....ehehehPanculli dedi ki:bugün erken yatıyorum arkadaşlar hadi geceniz iyi olsun
Şok Şok Şok!!!!!!! Ferit abe yatıyor ayrıntılar birazdan SDN de ayrılmayın..!chimera dedi ki:Dinlenmem gerekiyor, bari bu sefer biraz erken yatayım.İyi geceler SDN
nerde kaldı bu ayrıntılarrr!!!ii geceler SDNMSDN dedi ki:Şok Şok Şok!!!!!!! Ferit abe yatıyor ayrıntılar birazdan SDN de ayrılmayın..!chimera dedi ki:Dinlenmem gerekiyor, bari bu sefer biraz erken yatayım.İyi geceler SDN
;D
![]()
çok büyük bir ayrıntı ferit abesiz kaldık maalesef allah rahmet eylesin :'(ziraatci63 dedi ki:nerde kaldı bu ayrıntılarrr!!!ii geceler SDNMSDN dedi ki:Şok Şok Şok!!!!!!! Ferit abe yatıyor ayrıntılar birazdan SDN de ayrılmayın..!chimera dedi ki:Dinlenmem gerekiyor, bari bu sefer biraz erken yatayım.İyi geceler SDN
;D
![]()
tahsilatını affetsinn(ferit duymasın bu arada)nasıl bilirdinizz cvp:fena diilMSDN dedi ki:çok büyük bir ayrıntı ferit abesiz kaldık maalesef allah rahmet eylesin :'(ziraatci63 dedi ki:nerde kaldı bu ayrıntılarrr!!!ii geceler SDNMSDN dedi ki:Şok Şok Şok!!!!!!! Ferit abe yatıyor ayrıntılar birazdan SDN de ayrılmayın..!chimera dedi ki:Dinlenmem gerekiyor, bari bu sefer biraz erken yatayım.İyi geceler SDN
;D
![]()
ziraatci63 dedi ki:tahsilatını affetsinn(ferit duymasın bu arada)nasıl bilirdinizz cvp:fena diilMSDN dedi ki:çok büyük bir ayrıntı ferit abesiz kaldık maalesef allah rahmet eylesin :'(ziraatci63 dedi ki:nerde kaldı bu ayrıntılarrr!!!ii geceler SDNMSDN dedi ki:Şok Şok Şok!!!!!!! Ferit abe yatıyor ayrıntılar birazdan SDN de ayrılmayın..!chimera dedi ki:Dinlenmem gerekiyor, bari bu sefer biraz erken yatayım.İyi geceler SDN
;D
![]()
![]()