onair
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
sanada patrick. tüm sdn cilere iyi geceler, öpsün sizi vampir cüceler  

Troy dedi ki:yahu bu gece ben de erken yatıcam ve erkenden de kalkıcam. rüyanda beni gör chimera

Neşeyi içinizden mutluluğu kalbinizden gülümsemeyi yüzünüzden eksik etmeyin.
 Neşeyi içinizden mutluluğu kalbinizden gülümsemeyi yüzünüzden eksik etmeyin.  (A)
 (A) 

oyalanma hadi bakim dogru yataga naş ....ehehehPanculli dedi ki:bugün erken yatıyorum arkadaşlar hadi geceniz iyi olsun

Sabah iş başı. Hareketli ve darbeli bir tatilin ardından iş hayatına geri dönüyorum. Herkese iyi geceler.
 Sabah iş başı. Hareketli ve darbeli bir tatilin ardından iş hayatına geri dönüyorum. Herkese iyi geceler. 
 ;D
 ;D
 İyi geceler SDN
 İyi geceler SDNŞok Şok Şok!!!!!!! Ferit abe yatıyor ayrıntılar birazdan SDN de ayrılmayın..!chimera dedi ki:Dinlenmem gerekiyor, bari bu sefer biraz erken yatayım.İyi geceler SDN
 ;D
 ;D 
nerde kaldı bu ayrıntılarrr!!!ii geceler SDNMSDN dedi ki:Şok Şok Şok!!!!!!! Ferit abe yatıyor ayrıntılar birazdan SDN de ayrılmayın..!chimera dedi ki:Dinlenmem gerekiyor, bari bu sefer biraz erken yatayım.İyi geceler SDN
;D

çok büyük bir ayrıntı ferit abesiz kaldık maalesef allah rahmet eylesin :'(ziraatci63 dedi ki:nerde kaldı bu ayrıntılarrr!!!ii geceler SDNMSDN dedi ki:Şok Şok Şok!!!!!!! Ferit abe yatıyor ayrıntılar birazdan SDN de ayrılmayın..!chimera dedi ki:Dinlenmem gerekiyor, bari bu sefer biraz erken yatayım.İyi geceler SDN
;D

tahsilatını affetsinn(ferit duymasın bu arada)nasıl bilirdinizz cvp:fena diilMSDN dedi ki:çok büyük bir ayrıntı ferit abesiz kaldık maalesef allah rahmet eylesin :'(ziraatci63 dedi ki:nerde kaldı bu ayrıntılarrr!!!ii geceler SDNMSDN dedi ki:Şok Şok Şok!!!!!!! Ferit abe yatıyor ayrıntılar birazdan SDN de ayrılmayın..!chimera dedi ki:Dinlenmem gerekiyor, bari bu sefer biraz erken yatayım.İyi geceler SDN
;D

ziraatci63 dedi ki:tahsilatını affetsinn(ferit duymasın bu arada)nasıl bilirdinizz cvp:fena diilMSDN dedi ki:çok büyük bir ayrıntı ferit abesiz kaldık maalesef allah rahmet eylesin :'(ziraatci63 dedi ki:nerde kaldı bu ayrıntılarrr!!!ii geceler SDNMSDN dedi ki:Şok Şok Şok!!!!!!! Ferit abe yatıyor ayrıntılar birazdan SDN de ayrılmayın..!chimera dedi ki:Dinlenmem gerekiyor, bari bu sefer biraz erken yatayım.İyi geceler SDN
;D

;D
 ;D