- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 2,170
ben de kontağı kapatıorum. herkese ii geceler.
MSDN dedi ki:ziraatci63 dedi ki:tahsilatını affetsinn(ferit duymasın bu arada)nasıl bilirdinizz cvp:fena diilMSDN dedi ki:çok büyük bir ayrıntı ferit abesiz kaldık maalesef allah rahmet eylesin :'(ziraatci63 dedi ki:nerde kaldı bu ayrıntılarrr!!!ii geceler SDNMSDN dedi ki:Şok Şok Şok!!!!!!! Ferit abe yatıyor ayrıntılar birazdan SDN de ayrılmayın..!chimera dedi ki:Dinlenmem gerekiyor, bari bu sefer biraz erken yatayım.İyi geceler SDN
;D
![]()
![]()
![]()
;D
Ölmeden Mezara koydunuz beni! off gençliğim eyvahchimera dedi ki:MSDN dedi ki:ziraatci63 dedi ki:tahsilatını affetsinn(ferit duymasın bu arada)nasıl bilirdinizz cvp:fena diilMSDN dedi ki:çok büyük bir ayrıntı ferit abesiz kaldık maalesef allah rahmet eylesin :'(ziraatci63 dedi ki:nerde kaldı bu ayrıntılarrr!!!ii geceler SDNMSDN dedi ki:Şok Şok Şok!!!!!!! Ferit abe yatıyor ayrıntılar birazdan SDN de ayrılmayın..!chimera dedi ki:Dinlenmem gerekiyor, bari bu sefer biraz erken yatayım.İyi geceler SDN
;D
![]()
![]()
![]()
;D
Vaybeee ölmeden mezara koydunuz beniii %(![]()
Bak bak bak ziraatçiiii hanımmmm da fena değil demiş.![]()
![]()
önceki gecenin acısını çıkarttın galibachimera dedi ki:Bu akşam sınırları biraz zorladım aslında biraz değil baya zorladım ama neyse. :$![]()
Ben yattım herkese iyi geceler. Zzz
ziraatci63 dedi ki:önceki gecenin acısını çıkarttın galibachimera dedi ki:Bu akşam sınırları biraz zorladım aslında biraz değil baya zorladım ama neyse. :$![]()
bayaa çokkkkkkkkkk.sen gidince seni mezara koymak zorunda kalmıştıkk kusura bakmaachimera dedi ki:ziraatci63 dedi ki:önceki gecenin acısını çıkarttın galibachimera dedi ki:Bu akşam sınırları biraz zorladım aslında biraz değil baya zorladım ama neyse. :$![]()
Evet evet çok mu belli ettim.![]()
![]()
ziraatci63 dedi ki:bayaa çokkkkkkkkkk.sen gidince seni mezara koymak zorunda kalmıştıkk kusura bakmaachimera dedi ki:ziraatci63 dedi ki:önceki gecenin acısını çıkarttın galibachimera dedi ki:Bu akşam sınırları biraz zorladım aslında biraz değil baya zorladım ama neyse. :$![]()
Evet evet çok mu belli ettim.![]()
![]()
![]()
ziraatci63 dedi ki:ne zamann???
harbiden hee salla salla nereye kadaronair dedi ki:uyuyalım tabiibu kafa sabaha kadar sallanmaz dimi
mavi düşler herkese...
mavinok.ta dedi ki:harbiden hee salla salla nereye kadaronair dedi ki:uyuyalım tabiibu kafa sabaha kadar sallanmaz dimi
mavi düşler herkese...![]()