iTunes'in açığını buldum her şey ücretsiz (Yanılmışım)

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Çok saçma bir şey. Bence bi mail atsaydın apple desteğe, şu durumdan dolayı bu programları aldım fakat bu programları istemiyorum diyebilirsin. Önce parayı öde sonra halledermiş, bence o para gidebilir. :)
Hocam zaten pazartesi giderim ancak ödemeye şu an gitmek istemedim çünkü içimden gelmiyor ödesem ne ödemesem ne bu arada ücretsiz uygulamaları da indiremiyorum artık Apple'ın da rezilliğini gördüm ilk defa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hesabını mahvetmişsin açık provizyonda beklemiş işlemlerin sonradan düşecek para oldukça uğraş dur işin yoksa kolay gelsin hackercık

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Benim bildiğim 15 gün içinde uygulamayı geriye iade edebiliyorsun ve paranı alıyorsun. Konuyu rapor etmişsiniz, forum kuralları dışına çıkmadığı sürece silmiyoruz ve kilitlemiyoruz bilginize...

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Benim bildiğim 15 gün içinde uygulamayı geriye iade edebiliyorsun ve paranı alıyorsun. Konuyu rapor etmişsiniz, forum kuralları dışına çıkmadığı sürece silmiyoruz ve kilitlemiyoruz bilginize...
yapma be hocam eskiden öyle değildi noluyor bu foruma böyle

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
yapma be hocam eskiden öyle değildi noluyor bu foruma böyle

Bir şey olduğu yok, eskiden de konular istek üzerine silinmiyordu yada kilitlenmiyordu. Belli başlı konular kilitlenebilir mesela 2 ci el satış konuları vs onlar hakkında kesin bir bilgim yok zaten.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bir şey olduğu yok, eskiden de konular istek üzerine silinmiyordu yada kilitlenmiyordu. Belli başlı konular kilitlenebilir mesela 2 ci el satış konuları vs onlar hakkında kesin bir bilgim yok zaten.
Hocam başlığı düzeltin bari :D

Reaksiyon puanı
16,128
o iphone kimin adına senin mi? annenin mi? anneler günü kutlaması...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Gerçekten Apple'ı kandırabileceğinizi mi düşündünüz? [emoji1]

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
iade için Teşekkürler Apple
ab32d7c69cf04a8c395f1ab38321b2e6.jpg