GerekliKullanıcı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 77
GErçekten de rezillik elim ayağım titriyor ilk telefonnu götürdüğümde telefonu sıfırlayıp götürdüm iş çıkışına az kala denk geldim sırf hanımefendinin keyf-i yorgunluğu için bana kağıt bile vermedi yüzüme bile bakmadı sorunları söyledim garantiye verdim telefonu eline aldı sıfırlamışsın dedi ekrana bakıp evet dedim ardından yarını mı ne babama 1280 tl garanti harici anakart değişimi hadi eyvallah gittik aldık telefonu geri aga telefon açılmıyor tık yok dedim bune verdiğimde sapasağlamdı bir kaç sorun vardı sadece fln tartışma çıktı ordaki dünkü kadın geldi ben aldığımda açılmıyordu dedi oysaki dünü görmüştü ben itiraz ettim yanında ki IŞIL adlı çalışan da babana yalan söyleme fln demeye başladı elim ayağım titredi kalp hastasıyım ve cidden o an baya kötüleştim umursamazlıkları üst üste geldi hala aynı laflar döndü sorularımızı cevaplamadılar bile sonra başka bir telefoncuya gittik o da yapamayız fln dedi 1 hafta max kaldı sonra aldım parayı malum yere gittim yaptırdım 3 günde yapıldı aldım iyi çalışıyor tüm fonk.lar imei side haliyle değişti yeni imei yi kaydettirdim garantisi kaldığı yerden devam ediyordu dün de verdim telefonu Ghost Screen den bu gün aldım iyi hoş oldu telefon sonunda şükürü çektim derken al işte Devletten gelen sms e bakın ben ne diyim artık gerçekten benim babam 3 kuruş fazla kazanmak için yurt dışlarında Türklerin bıçaklandığı sevilmediği yerlerde çalışıyor bunun üzerine o 3 kuruş parasına saygı gözüyle bakmayan bu herifler bize bunu yapıyorlar bari uyar böyle bir durum yaşanıcaksa çinden geliyor olabilir malzeme açtır o zaman 1800 tl ben bu telefonu nasıl açtırıyım eski imeisini bununla mı değiştiriyim napıyım illaki illegale mi kaçıcaz gerçekten şuan 120 günüm kaldı ve ben 1 haftadır derslere katılamıyorum sabahtan yetişicem diye teknik servise 2 kez tramvay kullanıyorum annem ileri düzey tansiyon hastası büyük riske atıyorum malum antalya tıklım tıklım ben bu rezilliği burda konu altına almak istedim yapabilceğim bir şey varsa öneriniz falan lütfen söyleyin zoruma gitmeye başladı babam şuan zaten Fethiye de pek göremiyorum sürekli şehir dışında malum yanımda durucak biri yok bu tür zor işleri ben halletmek zorundayım yaşım pek fazla değil olgun davranamadığım ve düşünemediğim zamanlar oluyor kabulleniyorum ama sizden ricem yarın umarım son kez gideceğim ve orda neler demeliyim nasıl durmalıyım çünkü ben de baydım derslerime bile çalışamıyorum 4 5 saatlik yol almak zorundayım ve nefes darlığı yaşıyorum dur kalk uzar yere gitmek benim gibi hastalar için çok zor ne türlü olursa olsun desteklerinizi bekliyorum yanımda babam durabilseydi inanın direk babamla giderdim fakat öyle bir imkanım yok dediğim gibi her türlü yardımınızı bekliyorum burdan da KVK Teknik Servis ten de bu konu hakkında açıklama bekliyorum.
İyi Günler
kaydettiridim derken telefona not falan aldım yanlış anlaşılmasın lütfen
İyi Günler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaydettiridim derken telefona not falan aldım yanlış anlaşılmasın lütfen
Son düzenleme: