iTunes store'a bağlanamıyor hatası yardım lütfen

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone 6 iOS 8.1.3 kullanmaktayım, telefonumdan App Store'a girdiğimde hiç bir uygulamayı indirmedi, bende telefondan Apple Store hesabımdan çıkış yaptım, sonrasında her girmeye çalıştığım zaman "iTunes store'a bağlanamadı" hatası veriyor, internette gördüğüm gibi telefonun tarihini 2016'ya aldım yine olmadı, telefonu kapattım açtım yine olmadı çıkamadım işin içinden, yardım edin lütfen.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iOS sürümünü güncelleyip 8.2 yaptım fakat sorun devam etmekte :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de oldu yardımcı olabilecek kimse yokmu ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sanırım server kaynaklı bir sorun var. biraz önce uygulama indirmeyi denedim birkaç defa hata verdi ama şuan iniyor

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sanırım server kaynaklı bir sorun var. biraz önce uygulama indirmeyi denedim birkaç defa hata verdi ama şuan iniyor
Evet bende Apple destek ile konuştum az önce, bahsettiğiniz gibiymiş, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar hocam genel sorun demişsiniz ben ama hala giremiyorum ios 8.2 ye güncelledim hala giremiyorum iphone 5 kullanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var. pazar gecesi arabistandan gelmisti telefonum dün kullanmaya basladım bu gün pasaporta kayettirdim. dün bişeyler indirdim fakat bu gün indiremedim bende dediginiz gibi cıkıs yaptım ve bağlanılamıyor dendi. ne yapmak lazım beklicekmiyiz böyle ne zaman düzelirmiş acaba ? bi bilgisi olan yazsın. ve bendede iphone 6 var ios 8.2 sadece 6lardamı var bu sorun acaba