İpucu İtopya Bilgisayar Rezaleti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S5R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S5R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Malum firmadan Kasım 2020de aldığım bilgisayarda mayıs 2021de kasma sorunu ortaya çıktı. 29 hazirandan gönderdiğim bilgisayarin ekran kartında sorun var denilerek garantiye gönderildi, garantiden itopyaya gelen ürün test edilerek(sözde) tarafıma gönderildi. Üründe sorunlar devam ettiği için 2. Kez gönderdim yine ekran kartında sorun var denilerek parça garantiye gönderildi çipi değişti ve İTOPYA test ettiğini söyleyerek tarafıma gönderdi. Üründe sorunlar düzelmedi ve 3. Kez gönderdim bu defa tüm parçalar garantiye gitti, Ram çifti ve işlemcinin değiştiğini söylediler ve sözde yine test ederek tarafıma gönderdiler. Üründe sorun yine devam edince 4. Kez bir çalışanın ben ilgileneceğim sözüne güvenerek gönderdim yine işlemci değişti (faturalandirildi) ve test edildiğini soylenirek tarafıma gönderildi. Bugün elime ulaşan ürünün sorunları hala devam ediyor. Artık bu rezil firmayla yasal olarak her yerde uğraşacağım. Siz siz olun oradan bilgisayar almadan önce bu yorumu hatırlayın!

source offical

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
150
Sağlık olsun kanki.
Belki ürünün yazılım sorunları vardır. WHQL sürücüler yükleyerek test et sistemini.

S5R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ekran kartı da 4 defa garantiye gitti her seyi guncelmisler bios sürüm vs onlarla alakalı değil

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,440
Nasıl kasıyor yani? Masaüstünde mi oyunda mı?

S5R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Nasıl kasıyor yani? Masaüstünde mi oyunda mı?
Oyunda ve oyun videosun izlerken kasıyor hocam. Başka bir sıkıntı yok diyeceğim ama oyun bilgisayari olduğu için sıkıntının babası bu

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Bir ürün garanti süresi içimde aynı arızayı 2 defa farklı arızaları 4 defa veriyorsa para iadesi yada değişim yapılması gerekiyor..

S5R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tüketici danışma hattını aradım toplama bilgisayar komple değişmiyor arızalı parça tespit edilip ona göre bir işlem uygulanıyormus. Ticaret il müdürlüğüne durumu anlatacağım bakalım ne olacak.

iyi biri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Tüketici danışma hattını aradım toplama bilgisayar komple değişmiyor arızalı parça tespit edilip ona göre bir işlem uygulanıyormus. Ticaret il müdürlüğüne durumu anlatacağım bakalım ne olacak.
Evet toplama bilgisayar için çok iyi araştırmak gerekiyor çünkü böyle bir sorun olabilir yani servise gönderince bu gibi şeyler olabilir, ben güç kayağı göndermiştim servise abartmıyorum top yapıp oynamışlar bana tekrar gönderdiklerinde dış kısmı fena halde çiziklerle doluydu.