Hakantoris
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,242
PC'de PUBG oynarken ses değiştiriciden sesimi kız sesi yapıp bedavadan loot topluyordum: d
Ülkenin durumuPC'de PUBG oynarken ses değiştiriciden sesimi kız sesi yapıp bedavadan loot topluyordum: d
Saplantılı olma artık o mevzuyu da unut. Yeni aşklara yelken aç bence!Eski sevgilimi özlüyorum. Suan evli barklı çocuklu..
Başkasına bakamıyorum bile..
O zamandan beri 13 kızla birlikte oldum ama olmuyor ne yazık ki ? Yeri başka. Tabi onca kızda yoldan çıkıktı ilişki yaşanacak gibi değillerdi ?Saplantılı olma artık o mevzuyu da unut. Yeni aşklara yelken aç bence!
Püf nokta sizi anlayan ve sizin gibi düşünen biriyle olmak. Çok yırtık insanlara bulaşmayın adınızı bile karalarlar.O zamandan beri 13 kızla birlikte oldum ama olmuyor ne yazık ki ? Yeri başka. Tabi onca kızda yoldan çıkıktı ilişki yaşanacak gibi değillerdi ?
Ciddi ve düzgün ilişki diye bir şeyin olmadığını ütopik bir hayal alemi olduğu kanısındayım.
Yeni yelken açmaya hazırlanıyorum bakalım yine nerde patlak verecek ??
Benim de mavi göz saplantım var.Ardından çok fazla kişiyle çıksam da hala bir kişiyi seviyorum. Sabah kalktığımda onun gözlerini görmek istiyorum.
Qral benimkinin gözleri renkli bile değildi.Püf nokta sizi anlayan ve sizin gibi düşünen biriyle olmak. Çok yırtık insanlara bulaşmayın adınızı bile karalarlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim de mavi göz saplantım var.
Kral ben de küçükken daha rahattım ama son 1 - 2 yıldır uğraşmıyorum bu işlerle ve yaşım da daha 15. Ergenliği de ağır geçirdiğimden diyebilirim.Qral benimkinin gözleri renkli bile değildi.
Sorma sorma harbi nerelerden dönüyor insan.Püf nokta sizi anlayan ve sizin gibi düşünen biriyle olmak. Çok yırtık insanlara bulaşmayın adınızı bile karalarlar.
Benim de mavi göz saplantım var.
Benim daha yaşım genç ilerde kafama göre birini bulurum inşallah. Aslında biri var da platonik diyebilirim Kendimi hazır hissetmiyorum şu an maalesef. Ergenlik bayağı zorluyor.Sorma sorma harbi nerelerden dönüyor insan.
Bendede yeşil göz sarışın saplantısı var?
Doğrusu ayırt etmiyorum da yinede 0.01 adım önde ?
O yaşlarda kızlar pesten çok koşar. Sonrasında tecrubelenir ve seni kosturmaya calisirlar dikkat et abi tavsiyesi olsun ? yaş 23.Kral ben de küçükken daha rahattım ama son 1 - 2 yıldır uğraşmıyorum bu işlerle ve yaşım da daha 15. Ergenliği de ağır geçirdiğimden diyebilirim.
İnşallah bulursun bizim gibi dolasmasin bahtsiz bedevi gibi ??Benim daha yaşım genç ilerde kafama göre birini bulurum inşallah. Aslında biri var da platonik diyebilirim Kendimi hazır hissetmiyorum şu an maalesef.
Sevdiğin kız kaç yaşındaydı ki? 23 yaşındaysa biraz erken mi evlenmiş ne?O yaşlarda kızlar pesten çok koşar. Sonrasında tecrubelenir ve seni kosturmaya calisirlar dikkat et abi tavsiyesi olsun ? yaş 23.
İnşallah bulursun bizim gibi dolasmasin bahtsiz bedevi gibi ??
O platonikse öyle kalır hiç bir zaman uygun zaman gelmez başkaları neler neler yapar yikilirsin. Git yürü madem biri var
Ben her sabah yiyorum ama kaynama yumurta ve peynir yiyemiyorum.Sadece bi kere zeytin yedim kreşte kötü şeyler yaşandı dahada hiç yemedim
Benimle yasit. Lise aşkiydi. 21 in sonuna dogru evlendi universite diplomasini almadan. gecenlerde çocuğu oldu 1 2 haftalikSevdiğin kız kaç yaşındaydı ki? 23 yaşındaysa biraz erken mi evlenmiş ne?
Bence daha hâlâ şansın yüksek be abi. Erken evlenip de kararını vermiş o. Ayrıca o platonik mevzusuna gelirsem daha yeni 10'a geçtim boş ver biraz façam düzelsin eğer başkasını seçerse de zerre umrumda olmaz. Uzun süreli aşkım falan olsa neyse de 1 senelik hisler bunlar ergenliğimin getirdiği vs.Benimle yasit. Lise aşkiydi. 21 in sonuna dogru evlendi universite diplomasini almadan. gecenlerde çocuğu oldu 1 2 haftalik
Ben de bisiklet sürerken kaçmıştım. Halbuki napabilir ama küçük köpeklerin olayı havlamak ve koşturmak.bide dün küçücük köpekten kaçmıştım sırf havlıyo diye
bi anda kovalayınca korktum bide kuzenimin köpeği vardı o köpek büyüktü bayaa bahçeleride küçücüktü köpek beni görür görmez peşime takıldı ufacık bahçede dönüp durmuştumBence daha hâlâ şansın yüksek be abi. Erken evlenip de kararını vermiş o. Ayrıca o platonik mevzusuna gelirsem daha yeni 10'a geçtim boş ver biraz façam düzelsin eğer başkasını seçerse de zerre umrumda olmaz. Uzun süreli aşkım falan olsa neyse de 1 senelik hisler bunlar ergenliğimin getirdiği vs.
Ben de bisiklet sürerken kaçmıştım. Halbuki napabilir ama küçük köpeklerin olayı havlamak ve koşturmak.
Yaş ve tecrübe ilerledikçe duygusallik kalmıyor akıl mantık çok devreye giriyor seçicilik artıyor bakalım hayırlısı ?Bence daha hâlâ şansın yüksek be abi. Erken evlenip de kararını vermiş o. Ayrıca o platonik mevzusuna gelirsem daha yeni 10'a geçtim boş ver biraz façam düzelsin eğer başkasını seçerse de zerre umrumda olmaz. Uzun süreli aşkım falan olsa neyse de 1 senelik hisler bunlar ergenliğimin getirdiği vs.
Bir tane ret yiyince düşüncelerim farklı oluyor.Yaş ve tecrübe ilerledikçe duygusallik kalmıyor akıl mantık çok devreye giriyor seçicilik artıyor bakalım hayırlısı ?
Erkenligimde başkası kapacagina ben kapayim derdim çok farklı ergenlik gecirmisiz ? ben bide bir serefsizdim var ya ?
Çoğu sebzeleri yiyemiyorum, aynı zamanda bazı meyveleri de yiyemiyorum. Bu fobiye bağlı olabilir
Tüylü tüylü oldugu için mi acaba ??Bunu yazmak benim için çok zor ama şeftaliye dokunamıyorum ve yiyemiyorum şeftali denildiğinde çok kötü oluyorum şuan ne halde olduğumu söylemek bile istemiyorum ?
Tüylü tüylü oldugu için mi acaba ??
Bende 5 yaşında anaokulundaki yemek saatinde denemiştim. Kusmuştum O günden sonra ağzıma sürmedim. Yaklaşık 11 yıldır yemiyorum yemeyi de düşünmüyorum.Sadece bi kere zeytin yedim kreşte kötü şeyler yaşandı dahada hiç yemedim
aynısı sadece anaokulu yerine kreş benimkiBende 5 yaşında anaokulundaki yemek saatinde denemiştim. Kusmuştum O günden sonra ağzıma sürmedim. Yaklaşık 11 yıldır yemiyorum yemeyi de düşünmüyorum.