İtiraf Ediyorum

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
İtiraf ediyorum biraz kavgacıyım foruma geleli bir sene olmadı iki kez ban yedim:biggrin:

Fenerbahçeli arkadaşlarımla sürekli uğraştım iki kere onlarla büyük tartışma yaptım ve ikisinde de ban yedim bu yüzden dolayı [MENTION=30207]eray045[/MENTION] ve [MENTION=84327]deatmania[/MENTION]'ya saygılarımı iletiyorum

Ve Günün Esprisi bölümünde [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] [MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]'yi sürekli esprilerimle onları hayattan soğuttum bir de [MENTION=52555]by efsane[/MENTION]'ye kalp kırıcı laflar sarfettim ama hep pişman oldum bir de beni durdurmaya çalışan [MENTION=84327]deatmania[/MENTION]'yı hiç dinlemedim bu yüzden [MENTION=52555]by efsane[/MENTION]'den özür diliyorum ha bir de [MENTION=263242]oxelara[/MENTION]'dan

Bu hataları bir daha yapmayacağıma dair söz veriyorum

Kalp kırdığım arkadaşlardan özür diliyorum kusuruma bakmasınlar

Saygılarımla...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bizlerin ne yaptığı önemsiz.

Önemli olan, senin hatanı anlamış olman.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Espiri konusunda takılıyorum ben sana gülelim eğlenelim diye yoksa seni tanımak güzel dostum :)

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bravo dostum. Bu zamana kadar gördüğüm en samimi itiraftı. Helal olsun sana :)

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kimsenin benden özür dilemesine gerek yok.

Ben en son açıklamamı burada yapmıştım.

Benim için konu kapanmıştır.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Olur olur böyle vakalar, önemli olan hatanı anlayıp burada olgunluk gösterip herkesten özür dilemendir.

Umarım kırdığın insanlar haklarını helal eder.

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Olur olur böyle vakalar, önemli olan hatanı anlayıp burada olgunluk gösterip herkesten özür dilemendir.

Umarım kırdığın insanlar haklarını helal eder.
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION]'nin kalbini bir anlık hatayla kırdım ve durum düzelmeyecek sanırım bu yüzden hala mutsuzum:(

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
mardinli espiri anlayışın sıfır geçenlerde madridli dedim nickimle dalga geçme fasılları felan? çocukmusun kardeşim neyin nesindesin amacın gayen problemin sıkıntın nedir halen anlamış değilim ama.
benim içim problem yok benimle herkez alay edip gülüp eğlene bilir ben pozitif bir insanım anı o an yaşayıp orada bırakabilrim benimle eğlenen insanla bende eğlenirim bana takılana bende takılırım olayın özü budur efsane muhabbetine gelince yaptığın çocukluk gururundan başka birşey değil. ama itiraf konusuna gelince sıcak ve samimi gibi sanki..

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
mardinli espiri anlayışın sıfır geçenlerde madridli dedim nickimle dalga geçme fasılları felan? çocukmusun kardeşim neyin nesindesin amacın gayen problemin sıkıntın nedir halen anlamış değilim ama.
benim içim problem yok benimle herkez alay edip gülüp eğlene bilir ben pozitif bir insanım anı o an yaşayıp orada bırakabilrim benimle eğlenen insanla bende eğlenirim bana takılana bende takılırım olayın özü budur efsane muhabbetine gelince yaptığın çocukluk gururundan başka birşey değil. ama itiraf konusuna gelince sıcak ve samimi gibi sanki..

Senin dediğine katılmıyor değilim amma velakin ben bunu çok dile getirdim benim nickimle ilgili dalga geçilmesini sevmem diye bir de ben senin gibi pozitif bir insan değilim lütfen beni de anlayın ve mardinli diyerek yine ayıp ediyorsun

fiko16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kankalar sakin olun herkes yerini bilsin ona göre davransin yeter :)