Hazır tüm ilgi burada tam sırasıydı ?bir dur usta araya girme)
öncelikle sıra benim hela bir kenara geç usta ben işimi çözeyim bakalım ne olacakHazır tüm ilgi burada tam sırasıydı ?
Merhaba belki kızarsınız yada her zaman ki gibi yasaklarsınız ama ben itiraf ediyorum en berbat bir forum sitesi de paylaşım yapıyorum sorgusuz ve adaletsiz şekilde direk ban atarak uzaklaştırma cezası vermek ne kadar kolay bir yöntem olmuş. İnsanlar burada düşüncelerinin paylaşmakta özgür olmalıdır siz örnek bir forum sitesi olabilirsiniz ama kişinin art niyeti bozuk ise o zaman mudale ederek o kişi uzaklaştırma yapak en doğal hakkınız. Özür dilerim ama gerçekten de 2 gündür sürekli yasaklanmalar ve ban atmalar yaparak insanları umut ışığını kırıyorsun. Açık ve net oldum isterseniz yayınlarsınız isterseniz de yasaklarsınız seçim siz forum sitesinindir. Saygı ve sevgi ile
????
yaşım 35Kaç yaşındasın?
kesinlikle öyle bir şey yapmadım ve yapmam da tanımadan hüküm vermeyin ...VECTOR yan hesap açıp yazmaya başladı heralde .d
Sen ona kafa takma. O eski kullanıcıdan bahsetti sadece.kesinlikle öyle bir şey yapmadım ve yapmam da tanımadan hüküm vermeyin ...
iron...ikesinlikle öyle bir şey yapmadım ve yapmam da tanımadan hüküm vermeyin ...
bilme takmıyorum ki kendisini tanımıyorum daSen ona kafa takma. O eski kullanıcıdan bahsetti sadece.![]()
Sana değil. Konu sahibine söyledim.ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
25 kişi!
25 kişi olmasına yazdım .)Sana değil. Konu sahibine.
o sizin düşünceniz belki de reklam yapğacağım ve siz yanılacaksınız!Bence gereksiz bir konu açmışsın ve konu üzerinden mesaj kasma amacına göre yürüyorsun. 100 mesaj olunca Ahanda reklamlar sitesine döndürme planın var siteyi bence.
Yapma etme. Bu forum öyle sandığın dandirik forumlardan değil.
tmo sizin düşünceniz belki de reklam yapğacağım ve siz yanılacaksınız!
Aman aman reklam forumu olmasın burası, zaten yabancılar hep reklam için ya da dedikodu olsun diye açıp, reklam yapıyorlar konuları. Bir de o eksikse ben susacağım. ?Bence gereksiz bir konu açmışsın ve konu üzerinden mesaj kasma amacına göre yürüyorsun. 100 mesaj olunca Ahanda reklamlar sitesine döndürme planın var siteyi bence.
Yapma etme. Bu forum öyle sandığın dandirik forumlardan değil.
amacım da bilgi almak ve bilgim varsa paylaşmaktır.Bilgi edin ve bilgi paylaş kardeşim. Kendini geliştirmeye bak böyle İsyankar kafayla yaşama
buyurun konun sahibi benim bana söyeyinSana değil. Konu sahibine söyledim.
? ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum...kimlikte 33 ama ana yaşım 35 arkadaşım
ilkler unutulmaz arkadaşım? ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum...
diyorsunÇocuk parkına döndü.
Kendini prenses zannediyor ukelailkler unutulmaz arkadaşım
diyorsun
gerçekten de ilgili arkadaşlar tşk ederek ve yönetimi bu konuda cesaretin de dolayı tebrik ediyorum ben buyun arkadaşlar açık ve net gerisi sizin bileceğiz iş saygılarımla
bence tarşımayalım arkadaşım siz laf atmadım siz de bana yürümeyinKendini prenses zannediyor ukela