İtiraf Ediyorum

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
İnternetin ilk geldiği senelerde, internettekilerin dial-up şifrelerini topluyordum. Kim müsait olursa ordan bağlanıyordum. Adını bilmediğim insanlar, beni affedin :blushing: Herşeye bizim murti ve m$ sebep oldu. O yüzden 2001 den beri linux kullanıyorum. :D

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bende yaklaşık 4 sene önce her türlü modemin içinden kullanıcı adı ve şifreyi öğreniyordum bir kaç kere lazım oldu girdim.. Hazır konu açılmışken benide affetsinler :D

Reaksiyon puanı
189
Ben ADSL'in ilk çıktığı zamanlar modemlerden şifreleri topluyodum bir ara :D Gerçi şimdi de toplayabilirim ama gerek yok :D Neyime yarayacaksa artık :D

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben modemlerinin kullanıcı arayüzlerini dışarı açıp da şifre koymayanların ADSL şifrelerini zevk olsun diye değiştiriyordum bir ara modem içerisinden. Bunun için pişmanlık duymuyorum yalnız :D

---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

Bir itirafım daha var. Ama güzel bir itiraf. Uzun seneler uğraşıp da toparladığım tüm müzik arşivimi sildim. Müzik, klip, herşeyi...
Barış Manço' dan toparlamaya başladım. Bugün aldığımla beraber 2 tane albümüm var bu hafta aldığım. Onun dışında radyo ile idare etmeye karar kıldım. :)

Korsana hayır! Cidden...

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ben modemlerinin kullanıcı arayüzlerini dışarı açıp da şifre koymayanların ADSL şifrelerini zevk olsun diye değiştiriyordum bir ara modem içerisinden. Bunun için pişmanlık duymuyorum yalnız :D

---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

Bir itirafım daha var. Ama güzel bir itiraf. Uzun seneler uğraşıp da toparladığım tüm müzik arşivimi sildim. Müzik, klip, herşeyi...
Barış Manço' dan toparlamaya başladım. Bugün aldığımla beraber 2 tane albümüm var bu hafta aldığım. Onun dışında radyo ile idare etmeye karar kıldım. :)

Korsana hayır! Cidden...

Bu yolda sana başarılar diliyorum...Bende artık müzik arşivi falan yok.Zaten dinlemiyorum da,öyle sadece bir iki klasik müzik albümü,bir ikitane de film soundtrackleri var.Onlarında albümlerini bulamadığım için böyle bir yola başvurdum...

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Ama herşey bir kenara,bu mp3 halloldu hadi tamam.Ya peki korsan yazılım?.İşletim sisteminden tut,microsoft office,nero,Photoshop,Dreamweawer,Video convert programları,Pc oyunları bir sürü şey sayabilirim ama işte,bunlar ne olacak.Şuanda İnternetdownloadmanager ve Kaspersky lisanslı kullanıyorum.O da İdm 6 aylık Kasper 3 aylık,yapılan kampanyalardan yararlanmıştım...Keşke ucuz ve böyle kampanyalar olsada hiç korsan kullanmasak.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Yaklaşık 3-4 sene kadar önce internet hızım artsın diye kendiminkinden farklı ikinci (şifresiz) bir ağa daha bağlanmıştım :crying:

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bu yolda sana başarılar diliyorum...Bende artık müzik arşivi falan yok.Zaten dinlemiyorum da,öyle sadece bir iki klasik müzik albümü,bir ikitane de film soundtrackleri var.Onlarında albümlerini bulamadığım için böyle bir yola başvurdum...

---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Ama herşey bir kenara,bu mp3 halloldu hadi tamam.Ya peki korsan yazılım?.İşletim sisteminden tut,microsoft office,nero,Photoshop,Dreamweawer,Video convert programları,Pc oyunları bir sürü şey sayabilirim ama işte,bunlar ne olacak.Şuanda İnternetdownloadmanager ve Kaspersky lisanslı kullanıyorum.O da İdm 6 aylık Kasper 3 aylık,yapılan kampanyalardan yararlanmıştım...Keşke ucuz ve böyle kampanyalar olsada hiç korsan kullanmasak.

Çalıştığım şirketin bana verdiği lisanslı ürünleri kullanıyorum. Lisanssız hiç bir program da yok. Artı, kullandığım Shareware hiç bir ürün dahi yok.
Windows tarafında kullandığım tüm programlar GNU/GPL lisanslı :) Muhatap olduğum birisi olsaydın sırf merakını gidermek için sana uzak bağlantı açardım :)

Yaklaşık 3-4 sene kadar önce internet hızım artsın diye kendiminkinden farklı ikinci (şifresiz) bir ağa daha bağlanmıştım :crying:

Herkes kendi itirafını ayrı bir konuya yazsın :D :clover:

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Çalıştığım şirketin bana verdiği lisanslı ürünleri kullanıyorum. Lisanssız hiç bir program da yok. Artı, kullandığım Shareware hiç bir ürün dahi yok.
Windows tarafında kullandığım tüm programlar GNU/GPL lisanslı :) Muhatap olduğum birisi olsaydın sırf merakını gidermek için sana uzak bağlantı açardım :)

Ne güzel işte şirketin sana gerekli programlarını veriyor.Keşke aynı durum bende de olsaydı...Bu arada ben birşey merak etmedim ki ne merakı :D

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
----- herşey bir kenara,bu mp3 halloldu hadi tamam.Ya peki korsan yazılım?.İşletim sisteminden tut,microsoft office------

Diye bir soru cümlesi yazmışsın :) Ya peki korsan yazılım ? demişsin. Cevabını verdim :)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
----- herşey bir kenara,bu mp3 halloldu hadi tamam.Ya peki korsan yazılım?.İşletim sisteminden tut,microsoft office------

Diye bir soru cümlesi yazmışsın :) Ya peki korsan yazılım ? demişsin. Cevabını verdim :)

İşte sen halletmişsinde ben nasıl halledicem onu diyorum :D

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hey gidi 56K modemler.
Bir Frontpage (25 MB) çekeceğim diye anam ağlamıştı.
Kaç keza koptu, kaç kez yeniden bağlandım anımsamıyorum.
Allahtan Oğlak burcu olduğum için çok çok sabırlıyım.
Oradan yırttım. :)