homesinema
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
itiraf edıyorum ben bır turkum turk olmanın suc oldugu bır dunyada ben bır turkum ne mutlu turkum dıyene
:clap::clap::clap:Ne kadar milliyetçi bir itiraf bu? :huh:
Ben de itiraf edeyim madem. :unsure: Ermeni asıllı bir Türk vatandaşıyım ve soykırımı iddia eden soysuzların soyundan geldiğim için utandığım bir dünyada yaşıyorum.
Aha, itiraf böyle olur.![]()
aynen katılıyorum.1- Türk'üm ve bununla onur duyuyorum. Dünyanın en asil milletlerinden biriyiz. Türk'üm demek yasaklanmıyor sadece Türk olmayanlara zorla söyletilmiyor o kadar. Aksi olsa, en karşı çıkanların başında olurdum.
2- Müslümanım ve Allah'ın yarattığı tüm insanlara saygı ve sevgi duyuyorum.
3- Benim için herşey yapabilecek iki arkadaşım var ikisi de Kürt. Samimi ve dürüst Kürt'leri çok seviyorum. Yürekli ve karakterli insanlar.
Bu kadar..
bende türküm diyorum ama söylerken biraz tereddüt ediyorum.bizim yörelerde önceden ermeniler yaşarmış onun için dedelerim ermeni olabilir.herkes araştırmalı bence geçmişini.çevremde araştıranlar oldu ve çoğu türk olmadığını öğrendi.
Zaten Türkiye'de yaşayanların %90'ı köklerini araştırırlarsa, değişik ırklardan geldiklerini göreceklerdir. Saf kan Türk diye bir şey yok.
bende türküm diyorum ama söylerken biraz tereddüt ediyorum.bizim yörelerde önceden ermeniler yaşarmış onun için dedelerim ermeni olabilir.herkes araştırmalı bence geçmişini.çevremde araştıranlar oldu ve çoğu türk olmadığını öğrendi.
Zaten Türkiye'de yaşayanların %90'ı köklerini araştırırlarsa, değişik ırklardan geldiklerini göreceklerdir. Saf kan Türk diye bir şey yok.
Saf kan diye birşey olabilirmi?
Hepimiz Adem (as) dan gelmiyormuyuz?
Ne olursan ol Yaradan'ın razı olmadığı şeyler yaptıktan sonra nerden geldiğinin ne önemi var ki?
Sonuçta O'ndan geldik O'na gitmeyecekmiyiz?
Ne olursan ol Yaradan'ın razı olmadığı şeyler yaptıktan sonra nerden geldiğinin ne önemi var ki?
Of ya, şurada yapmayın bari. :unsure:
2 dakika dini karıştırmadan olaya yoğunlaşamaz mısınız?
o zaman bunları neden tartışıyoruz?ırk kavramı neden var?
Dini neden karıştırdığımı düşünüyorsun ki? Ben kökenden bahsettim.Sen saf kan dedin saf kan diye bir durum yok onu demek istedim.
Önemli olan nereden geldiğin değil bence.Eğer ırk kavramını insanın ne olduğuna nasıl biri olduğuna bakmadan sen şu ırksan üstünsün diye bakılmaz.
Türküm mutluyum.Normal bir durum.Bundan onur duymak bu da normal bir durum.
Ancak ayrım yapılması doğru değil bence.Bu üstünlük olayı olarak değerlendirilmemelidir.
Ama tek Bayrak tek dil olmalıdır.
Olay sapmasın.
Bu tip konuşmalar sapmaya çok müsait.
Konuyu açan arkadaş zannedersem suçlu psikolojisi var.Neden böyle dedi.Kimsenin Türklüğe birşey dediği yok.Varsa da her söyleyeni kale almamak lazım.Yanlış anlaşılmaz inşallah.
Bu ne?
Şimdi Doslar Milliyetçilik Dedediniz Akan Sular Durur.
Türk olsan ne olur kürt olsan ne olur adam olamadıktan sonra,diyarbakırlı elazığlı sivaslı kürt arkadaşalarım var on numara insanlar,bu tür muhabbetler aramızda hiç olmaz hepside vatanseverdir,,,kimse kimseyi incitmesin bu topraklar herkese yeter,taşkınlık yapan sonunda kendine zarar verir,,,
Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi,
ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...