İtiraf ediyorum evet büyük vebal altındayım

Reaksiyon puanı
189
Sadece evcilik oynadık ben doktor oldum tedavi felan filan :kiss:
hee bademciklerini aldım diyosun :D

bende hotmailin XSS açığı ile çok mail adresi ve msn patlatmıştım ama kapattılar açığı sonra da bi daha uğraşmadım :D

herşeyi de merak etmemek lazım yahu :D

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yok yatakta Allahım ya çamların arasında yatak yoktu töbe töbe..:stuart:

yazınsa sorun yok çam altı gölge olur kışınsa sorun var ıslak olur üşütürsün :clap:ama olsun doktorluk iyi meslek sadece biraz yorucu :tt2::D:D

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
itiraf ediyorum;
okuldan kacıp cafede counter oynayıp saatın 5 olup erık agaclarında erıklerı koparırdık terlık ve top fırlatırdık greyfurt agacına dalardık:D sonrada cope atardım...pazar kurulunca kasalardakı meyvelerı calardım..kedılerı taslardık vs

deli rüzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Küçüklük işte, 5 yada 6 bir gün inşaata girdik arkadaşla meğersem inşaatın duvarlarını kapılarını camlarını kırmışlar bizim haberimiz yok tabi neyse sahibi geldi sesli bagırarak sizin ne işiniz var burada gibisinden merdivenleri çıkıyor bizde üçünçü kattayız yerde ise kum var ben hadi atlayalım dedim, çoçukluk işte neden korkuyosun ki sanki biz kırdık :D neyse ben cüneyt arkından esinlendim atladım aşağı arkadaş atlayamadı bende hemen eve köştum sonra adam arkadasın kulagını cekerek evine götürüyordu bizim evin önünden gectıler öteki arkadasın nerede oturuyor dıye sordu bu aglayarak bışlmıyorum amca dedı :D sonrasını hatırlamıyorum film kopmus :D :D :D :D

nadide

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok komik itiraflarınız var ama neden genelde hayvanlara eziyet yapılmış ben onu anlamadım

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bigün arkadaşlarımla geziyoduk.. 5 - 6 kişi grup.. bi amcanın keçileri vardı.. 3 tane filan 1 tane anne 2 tane yavru benim arkiler hemen koştular.. keçilerin üstüne binip kovboyculuk oynuyolar.. neyse sahibi geldi.. koşa koşa .. bizim diğer arkiler kaçtı ben saf gibi orda kaldım.. sonra bende koşmaya başladım :D allahım ya niye koşuyorumki ben binmemiştim keçiye .. neyse işte amca beni bi yakaladı.. enseme bi tokat attı .. kıpkırmızı olmuştum .. arkadaşların yanına gittim tabi .. ne gülüyolar varya :D ... o anı hiç unutamıyorum.. körü körüne dayak yemiştim..
çok küçükken 1. inci sınıfa gidiyodum yani 7 yaşında filan.. bilirsiniz ağalar :D bakkaldan bişi aldınmı herkes biraz bana ver biraz sen al filan bana bişi kalmıyo :D bi gün yine bakkala gittim ozaman 100 binniram vardı.. arkiler bakkalın önünde oturuyo.. ben girdim bakkala çekirdek aldım.. arkadaşlar görmesin diye cebime koydum.. parayı verdim çıktım.. görmesinler diye arka cebime görmüştüm bakkalda bi teyze vardı :D benim çekirdek çaldığımı sandı.. tuttu benii.. polis çağırın filan ben ne korkmuştum sonra dedim bakkal amcaya ben bişi çalmadım .. zaten beni tanıyodu bakkal :D kadın mosmor oldu.. çok korkmuştum ama iftira atıcaklar diye.. sonra işte çekirdeği yiye yiye eve geldim :D
daha sonraları.. :D komşunun ağaçlarına dalmıştık :D erik,ayva,elma :D filan ne bulursan :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Abdurrahman arkadaşımı 11 smiley kullandığı için tebrik ediyorum öncelikle :)

Bizim bi üskat komsumuz vardı benden 3 yas buyuktu o zman 9 yasındaydım biz dolasırken bir bahçe gördük yok yoktu her meyve vardı.Biz basladık araklamaya bakkaldan poset aldık doldurdukta doldurduk.Sonra bahçivandı heralde gördü bizi atletli şişman bir amca :D en son şeftali ağacındaydık arkadaş dedi at suna şeftalileri dedi ben başladım suratına suratına sallamaya şeftalileri hiç ıskalamadım ya göbeğine ya suratına bi baktım arkadaş kopartmış meyveleri alıp aga bi tas almış bi sallamış hayatım gözlerimin önünden gecti.saçlarımı yalayarak gitti ben sap gibi kaldım.aga tam yaklasırken göbeğine vurdum kaçtım.Bir gün görür diye hala korkuyorum :D

6 yasındayken ablamın ranzası vardı altında masa vardı yukardan ablamın kafasına su bosaltıyım derken tahta korkulukları kırdım ranzada 2 m falan vardı bi düstüm 2 bacakta gitti. :D

ve su aralar bilgisayar oynarken bacağımı kırmış bulunmaktayım biri su dönen sandalyeleri kullanmayı öğretmeli :D

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abdurrahman arkadaşımı 11 smiley kullandığı için tebrik ediyorum öncelikle :)

Bizim bi üskat komsumuz vardı benden 3 yas buyuktu o zman 9 yasındaydım biz dolasırken bir bahçe gördük yok yoktu her meyve vardı.Biz basladık araklamaya bakkaldan poset aldık doldurdukta doldurduk.Sonra bahçivandı heralde gördü bizi atletli şişman bir amca :D en son şeftali ağacındaydık arkadaş dedi at suna şeftalileri dedi ben başladım suratına suratına sallamaya şeftalileri hiç ıskalamadım ya göbeğine ya suratına bi baktım arkadaş kopartmış meyveleri alıp aga bi tas almış bi sallamış hayatım gözlerimin önünden gecti.saçlarımı yalayarak gitti ben sap gibi kaldım.aga tam yaklasırken göbeğine vurdum kaçtım.Bir gün görür diye hala korkuyorum :D

6 yasındayken ablamın ranzası vardı altında masa vardı yukardan ablamın kafasına su bosaltıyım derken tahta korkulukları kırdım ranzada 2 m falan vardı bi düstüm 2 bacakta gitti. :D

ve su aralar bilgisayar oynarken bacağımı kırmış bulunmaktayım biri su dönen sandalyeleri kullanmayı öğretmeli :D

Hep ahyret etmişimdir insanlar koca koca kemikleri nasıl kırıyo diye mubarek :D hayvanlar bile kıramıyo :) ne edıyorsunuz nasıl edıyorsunuz kırıyorsunuz birde bana anlatın ya :)

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bilader bende anlamadım su an alçıda cok pis kaşınıyor :D

ayağım sandalyenin kenarının altında kaldı bende 60 kiloyum tek ayağa o kadar binin ce bide sandalyenin kenarı incedir basınç yapar (p=temas eden alan x kütle:D) çok pis oldu

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
itiraf ediyorum zamanında saysını bilmediğim kadar msn patlattım sonra bıraktım ama adamlara msnlerini geri veremedim çünkü ulaşamadım

MSN patlatmışmış :) allam yarabbim ya Lamere Bak

Benim msn adresimi Al . Sana istediğini Vereyim