İthal Telefonlara Ek Vergi Geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
paralel ithalatları vurur mu acaba, böyle giderse kaçak alacağım artık, 1300tlye m8 bulabileceğim bi yerdeyim

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Yeter arkadaş ya yeter aldığımız paranın yarısı vergilere gidiyor. Bari devlet bir işi adam akıllı yapsa.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Dünyanın en pahalı iphone u bu ülkede satılıyor bir de bunların üzerine ek vergi getireceksiniz yani. Bu resmen soygunculuk..

Bizans

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Devlet bi yerden çalıyor la dur dur diğer yerden de çalıyormuş :)

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Eeee sarayın parasını nasıl çıkartacaklar? vatandaşı soyarak çıkartacaklar.bu zamlardan sonra başka şeyler de çıkartırlar.bu ülkenn adam olmaya niyeti yok.halen ortaçağ kafasında insanımız yönetiliyor.bu gidişle ailemi de yanıma lacağıma benziyor.bu ülke de yaşanmaz arkadaş.

sceryavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hahahahaha yok artık. Soyunduk iyi güzel şimdi akıllarda tek bir soru var, Nereye do**lıyoruz?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
HAhahahha herkes içini döküyor :))

Acaba kamera şakası mı kamera nerede el sallayalım :D:D

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Götürenlerin yarattığı cari açık vatandaşımız sayesinde güzel bir şekilde kapanıyor durmak yok yolunmaya devam.:laugh:

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Başlığa bir düzeltme yapayım.

Ek vergi tüm ithal elektronik çihazlara geliyor. Amaç, yerli üretimi desteklemek. Yerli üretici bu desteği kalkınmak içinmi?, yoksa bizi daha rahat kazıklayabilmek içinmi? değerlendirir, orasını artık gelecekte göreceğiz. Kaldık, Koç'un, Sabancı'ın, Asil Nadir'in kollarına. (Yada, aldırmadan yine ithal ürüne devam)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Vergiye eyvallahda herseye vergi bi yerden sonra can sıkıyor. Hizmet iyi guzelde bu kadari fazla degilmi?

sceryavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ahanda bu :)

YyfD5xF.jpg

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Başlığa bir düzeltme yapayım.

Ek vergi tüm ithal elektronik çihazlara geliyor. Amaç, yerli üretimi desteklemek. Yerli üretici bu desteği kalkınmak içinmi?, yoksa bizi daha rahat kazıklayabilmek içinmi? değerlendirir, orasını artık gelecekte göreceğiz. Kaldık, Koç'un, Sabancı'ın, Asil Nadir'in kollarına. (Yada, aldırmadan yine ithal ürüne devam)
İphone 6 note 4 almayın vestel venus turkcell t serisi alın derlerse şaşırmam.Yerli üretici ilk başta tüketiciye sahip çıksın başka bir şey istemez.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Vergiye eyvallahda herseye vergi bi yerden sonra can sıkıyor. Hizmet iyi guzelde bu kadari fazla degilmi?

Ek verginin ne kadar olacağı (oran olarak) daha belli değilmiş (Bu akşamki habere göre) Şahsen bir süre daha eskisiyle idare edeceğim. Ama Testel yada Dundig almayı şu anda düşünmüyorum. Malını satmak isteyen, indirimini yapacaktır mutlaka.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Malesef böyle bu ülke. Ben 2004 yılında isveçe taşındım ve şu anda isveç vatandaşıyım. Hayatımdan memnunum . Bir aylık maaşıma 4 tane iphone 6 plus alabiliyorum..ama kaybettiğim 20 yıl var o ülkede 20 yılda bana hiç bir şey veremeyen bir ülke.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Eğer türk malina destek olsun diyeyse bu vergi belirtmek istiyorum. Turkcell T50 kullaniyorum gecen gun 90 tl zam geldi. Bu sekilde tesvik olmaz bence. 700 tl'de kalmaliydi.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Yerli üretimi desteklemek falan değil bu, vatandaşa kazığı büyütmek :D Başka açıklaması yok.
Yerli üretim ürünün kdv si dersin ki %18 değil %8 veya %6, işte o zaman hem yerli üretim kazanır, hem vatandaş kazanır.

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
14
yerli üretimi desteklemek mi? telefon örneğinden yola çıkarsak turkcell, vestel sanki telefonun işlemcisini, kamerasını, ekranını, ramini, diskini üretiyor da yerli telefon yapmış oluyor.
yeni bir vergi çıkartmak için baheniyi bulmuşlar yersen.

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yakıp yıkmadan, Otobüsleri yakmadan, Molotof ,Taş ,Silah atmadan EYLEM şart.

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
iphone 5s her türlü yeterken 6 alanlar düşünsün,note 3 varken 4 diye zıp zıp zıplayanlar düşünsün.evinde hd tv si varken aman durun smart çıkmış hemen ona atlayalım diyenlere gelsin :)

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sıkıntı yok rahat olun zaten ithal elektronikte inanılmaz kar marjı var kardan zarar edip fiyatları yine dengelerler ama bu hükümetin vergi politikası direk halkına tecavüz etme şekline dönüştü buda bir gerçek

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İyi olmuş,çok da güzel olmuş hemen gidip Venüs telefon,Vestel LED TV alıcam :devil2:

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hemen vestel almaya gidiyorum

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vestel sony'nin apple'ın tırnağı olamaz.vestel almak bildiğin parayı çöpe atmaktır.zaten verginin vergisini ödüyoruz.vergide indirim yapacaklarına şu işe bakın.neymiş vestel kazanamıyormuş.
vestel adam olsun da kaliteli ürün üretsin.lafla olmuyor o işler şunu yaptık bunu yaptık diye.

bi tablet almaya niyetim vardı...geçeceğim gürcistana alacağım en nihayetinde.yetti ayakkabı kutularına tıktıkları haram paralar.