Ne zaman ki parçaları ülkemizde üretmeye başlıcaz o zaman yerli üretime geçmiş oluruz.
ben samsung,sony,htc,asus vs. telefon şirketleri yerinde olsam Türkiye'ye küçük çapta fabrika kurar (atolye tarzı) burada parçaları birleştirir ismini de Türkçe olarak koyardım..
Sonra Vestel uğraşıp dursun..
Günün en çok küfür edilenler listesinin başını VESTEL çekiyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bkz.
Samsung= Samsun
Sony = Sonay
HTC = Hatice
Adamlar boşuna reklam yapmıyor![]()
'' Türkiye Vestelleniyor '' diye :devil2:
bu vergiyi getirene sor bakayım cebinde ne marka telefon var
Yarın öbür gün Vestel çıkar bizim böyle bi talebimiz olmadı der, vergi kalır.
Telefonun yerli malı olanı mı varmış ki ithal telefonlara vergi koyuyor saçmalık.
İsviçre'de ise, bir ailenin ortak geliri baz alındığından, yine isveç'tekine benzer bir kademeli vergi oranı artışı nedeniyle, evli çiftlerin gelir vergileride, bekâr çiftlere oranla daha yüksekmiş.
Yeter arkadaş ya yeter aldığımız paranın yarısı vergilere gidiyor. Bari devlet bir işi adam akıllı yapsa.
Ne zaman samsung , lg , sony , apple vb. markalar kadar kaliteli iş yaparlar o zaman paramın hepsi helal olur yerli mallara.
Vestel alıp rezil olacağıma 200Tl fazla para verir vezir olurum.Kusura bakmasınlar.
Artık her şeyin %50'si vergi oldu.Nereye kadar artık.Yazık!
Samsung ve kalite guldurme beni he bu arada diyorsunuzya yerli mali na vergi az alsalar siz yine 200 fazla verirsiniz yabanciya gider para #Vestelalkulland ır![]()
Devlet neyi kotu yapiyor ?