İsteyene what.cd veriyorum

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsteyene what.cd veriyorum.İsteyenler pm atsın.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şuna şu kadar upload yap. Şu davetiyelerden biri varsa bana gönderirsen ancak o zaman davetiye gönderirim gibi net ifadeler kullanırsan arkadaşlar açısından daha açıklayıcı olur.Sonuçta bunlardan birini isteyeceğini artık forumdaki herkes biliyor :D

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuna şu kadar upload yap. Şu davetiyelerden biri varsa bana gönderirsen ancak o zaman davetiye gönderirim gibi net ifadeler kullanırsan arkadaşlar açısından daha açıklayıcı olur.Sonuçta bunlardan birini isteyeceğini artık forumdaki herkes biliyor :D
sen de biliyorsan sorun yok.:tongue:

vesaire86

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Olmayan davetiye için 3-4 tb upload isteyip, veresiye takılan kişi. Güven vermedi bana.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Sıkıntılı bir durum varsa açık açık söyleyin, ima etmek ile olmaz...

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaş kolpacının teki diyor.ne demek istedi anlamadım.niye böyle der ki.onu da anlamadım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benden yana bir sıkıntı yok.iyi olur inşallah.

keys1903

Asistan
Reaksiyon puanı
6

arkadaşın davetiye verdiği felan yok hocam...pm den yok beni şurda vip yap yok scc chd hesaplarıma 2 3 tb upload yap diyip duruyor.Böyle çeşit çeşit hareketler

Önceden başka nikle üyeliği varmış o banlanmış sanırım...bundan devam ediyor.Tüm forum öğrendi zaten bunun ne olduğunu

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın davetiye verdiği felan yok hocam...pm den yok beni şurda vip yap yok scc chd hesaplarıma 2 3 tb upload yap diyip duruyor.Böyle çeşit çeşit hareketler

Önceden başka nikle üyeliği varmış o banlanmış sanırım...bundan devam ediyor.Tüm forum öğrendi zaten bunun ne olduğunu
Kendi işinize bakınız.Başkasının işine karışmayınız.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
bende üyelikli torrentleri anlamıyorum herşeyi üyeliksiz torrent siteleri ile bulabilirsiniz.