nacitokol
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
İsteyene what.cd veriyorum.İsteyenler pm atsın.
sen de biliyorsan sorun yok.:tongue:Şuna şu kadar upload yap. Şu davetiyelerden biri varsa bana gönderirsen ancak o zaman davetiye gönderirim gibi net ifadeler kullanırsan arkadaşlar açısından daha açıklayıcı olur.Sonuçta bunlardan birini isteyeceğini artık forumdaki herkes biliyor![]()
Olmayan davetiye için 3-4 tb upload isteyip, veresiye takılan kişi. Güven vermedi bana.
kolpacının teki yanlış ifadekolpacının teki
arkadaş kolpacının teki diyor.ne demek istedi anlamadım.niye böyle der ki.onu da anlamadım.Sıkıntılı bir durum varsa açık açık söyleyin, ima etmek ile olmaz...
benden yana bir sıkıntı yok.iyi olur inşallah.Sıkıntılı bir durum varsa açık açık söyleyin, ima etmek ile olmaz...
Sıkıntılı bir durum varsa açık açık söyleyin, ima etmek ile olmaz...
Kendi işinize bakınız.Başkasının işine karışmayınız.arkadaşın davetiye verdiği felan yok hocam...pm den yok beni şurda vip yap yok scc chd hesaplarıma 2 3 tb upload yap diyip duruyor.Böyle çeşit çeşit hareketler
Önceden başka nikle üyeliği varmış o banlanmış sanırım...bundan devam ediyor.Tüm forum öğrendi zaten bunun ne olduğunu
bende üyelikli torrentleri anlamıyorum herşeyi üyeliksiz torrent siteleri ile bulabilirsiniz.
btdigg.org u duymadın galiba ne ararsam orda bulabiliyorum.üyelikli olması bir ayrıcalıktırkıymetini bilene
btdigg.org u duymadın galiba ne ararsam orda bulabiliyorum.![]()