İster Okuyun İster okumayın!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu foruma yakın bir arkadaş tavsiyesi üzerine gelmiştim gayette çok işlevsel bir portal burası birkaç üyesi hariç, bu birkaç sivri zekalı insanlar yüzünden artık burada bulunmak istemiyorum.

Bir konu açarız yararımız dokunsun diye yazılım öneririz adam zurnanın zırt dediği yerden birşeyler yazıyor yok linux işletim sistemleri güvenliymiş vs. ya arkadaş ben oraya linux kullananlarda test etsin dedimmi neden hemen sazan gibi zıplıyorsun moralimi gece gece bozuyorsun.

Konuyu öğlen 1 sularında açtım ve şimdi geldim ve yorumu okudum sinirlerim gerildi açıkçası, bu forumda çok gereksizler var.

Siteyi sık kullanılanlara attım ama şimdi bu çok bilmiş üyeler yüzünden kaldırıyorum ve daha artık girmek bile istemiyorum bu siteye.

İyi geceler.

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
K.bakma takip ettiğim kadarıyla hatalı olan sensin..Yani mantıklı bi insan 700tl ye sunu aldım 800e bunu aldım gibi konular açmaz..onuda geçtim gereksiz yere asabileşmişsin..Yerinde olsam tek tek cevaplardım hepsini.Kendi bileceğin iş tabi..

Girmek istemiyorum demişsinde bu gece hep burayı takip edeceğini biliyoruz:) En az 1 hafta daha kesintisiz girersin siteye:D

Hem şu konunun başlığına bak dövecekmiş gibi..Ayıp yahu..

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Forumun sana bana çok ihtiyacı var nolur gitme!

cynic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
NE OLUR GİTME....

Sen gidersen,
Denizlerde gider kıyılarımdan
Uzak iklimlerde eser sesim.
Bir rüzgardan bir rüzgara koşar
Çoçukluğumun şarkıları
Kimseler duyamaz
Sen gidersen ,
Ellerimde gider peşinden
Irmaklarım yataklarını şaşırır.
Dipsiz bir uçuruma bırakırım sözlerimi
Cam kırıklarında yürümüş gibi
Kanarımda aşarım gözlerimi
Her şafak vakti,her yol ağzına
kimseler bakamaz
Sen gidersen bende giderim bu can dan
NEREYE GİDERSEN GİT AMA SEN SAKIN BENDEN GİTME SENİ SEVİYORUM BİRİCİĞİM ÇOKTA ÖZLEDİM SENİ....:dil::crying:

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Sanırım arkadaş forum sloganını okumamış. Herşey net bir şekilde anlaşılıyor/anlatılıyor.

Biliyorsan paylaş/Bilmiyosan sor.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Kardeş eğri oturalım doğru konuşalım demişler. Forumdaki arkadaşlar aşırı tepki gösterdiler. Senin de hataların yok değil. Üstelik hataların üzerine yeni hatalar yapıyorsun.

Sana olduğu kadar başka arkadaşlara da bu forumda tepki gösterildi. Kimileri senin gibi bırakıp gitti ya da yasaklandı. Kimileri de eleştirileri bazen cevaplayıp bazen de sineye çekti. Halen de forumda bulunuyorlar.

İnsanları yeterince kızdırırsan gerçek kişilikleri meydana çıkar. Sen de bize bu konuda bazı ipuçları verdin.

Hoşgeldin Güle güle

:thumbup1:

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bu konudaki tavrımız nettir. Gitmek isteyen arkadaşları tutmuyoruz.

KİLİT !..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...