Oraya girdim ama napcam?Öncelikle üyeliğin şifresi gibi birşey oluyor.İnternette belli bir ıp adresine girince ordan şifreyi girdikten sonra modem arayüzü gibi birşey açılıyor ordan atabiliyorsunuz diye biliyorum
Artık filtrlesemde atamıyorum bişey yapti herhalde maçida değismis yenisini yazıp ban attım hala pubgde millete felan sövüyo cok tilt oldum.Modem arayüzüne girmen lazım (192.168.1.1 veya 192.168.2.1 yazarak girebilirsin) modemin admin şifresini soracak sana. Admin hesabıyla modeme giriş yaptıktan sonra Kablosuz ayarından MAC Adres Filtreleme özelliğini aktif edip kuzeninin cihazının MAC adresini bulup onu oraya yazıp engelleteceksin.
Modemin hangi marka ? anlatacağım hemenKuzenim geldi cok toxic davranıslar sergiliyor. Internetten atmak iştiyorum nasi atabilirim
Elimde sadece android telefon var
MAC adresi değiştirme yoluna gitmiş olabilir. O zamana aynı işlemi tersten yapabiliriz. Nasıl yani diyecek olursanız, Kendi kullandığınız cihazların MAC adreslerini alın. Aynı yerde kuzenininizn mac adresini silip kendi cihazlarınızınkini ekleyin bu sefer engelleme değil izin ver işlemi yapın. Sizin listeye eklediğiniz cihazlardan başka herhangi bir cihaz bağlantı sağlayamaz.Tamam halletim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık filtrlesemde atamıyorum bişey yapti herhalde maçida değismis yenisini yazıp ban attım hala pubgde millete felan sövüyo cok tilt oldum.