Yardım istediğimiz kisiyi wifiden banlama

Z1x60tr08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Kuzenim geldi cok toxic davranıslar sergiliyor. Internetten atmak iştiyorum nasi atabilirim

Elimde sadece android telefon var

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,930
Öncelikle üyeliğin şifresi gibi birşey oluyor.İnternette belli bir ıp adresine girince ordan şifreyi girdikten sonra modem arayüzü gibi birşey açılıyor ordan atabiliyorsunuz diye biliyorum

Z1x60tr08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Öncelikle üyeliğin şifresi gibi birşey oluyor.İnternette belli bir ıp adresine girince ordan şifreyi girdikten sonra modem arayüzü gibi birşey açılıyor ordan atabiliyorsunuz diye biliyorum
Oraya girdim ama napcam?

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,271
Root varsa Wi-fi killer ile atabilirsin kuzenini.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Modem arayüzüne girmen lazım (192.168.1.1 veya 192.168.2.1 yazarak girebilirsin) modemin admin şifresini soracak sana. Admin hesabıyla modeme giriş yaptıktan sonra Kablosuz ayarından MAC Adres Filtreleme özelliğini aktif edip kuzeninin cihazının MAC adresini bulup onu oraya yazıp engelleteceksin.

Z1x60tr08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Tamam halletim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modem arayüzüne girmen lazım (192.168.1.1 veya 192.168.2.1 yazarak girebilirsin) modemin admin şifresini soracak sana. Admin hesabıyla modeme giriş yaptıktan sonra Kablosuz ayarından MAC Adres Filtreleme özelliğini aktif edip kuzeninin cihazının MAC adresini bulup onu oraya yazıp engelleteceksin.
Artık filtrlesemde atamıyorum bişey yapti herhalde maçida değismis yenisini yazıp ban attım hala pubgde millete felan sövüyo cok tilt oldum.

Son düzenleme:

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Tamam halletim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık filtrlesemde atamıyorum bişey yapti herhalde maçida değismis yenisini yazıp ban attım hala pubgde millete felan sövüyo cok tilt oldum.
MAC adresi değiştirme yoluna gitmiş olabilir. O zamana aynı işlemi tersten yapabiliriz. Nasıl yani diyecek olursanız, Kendi kullandığınız cihazların MAC adreslerini alın. Aynı yerde kuzenininizn mac adresini silip kendi cihazlarınızınkini ekleyin bu sefer engelleme değil izin ver işlemi yapın. Sizin listeye eklediğiniz cihazlardan başka herhangi bir cihaz bağlantı sağlayamaz.

Ek olarak modeminizde misafir ağı özelliği varsa kendi modeminizin adını değiştirip ona aynı adda misafir ağı açıp o misafir ağının internete çıkışını engelleyebilirsiniz. Tabi bunu modeminizin desteklemesi lazım.