İşte İranlı limuzin

Yataghan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İran'ın Khodro firmasınca üretilen ''Samand'' marka otomobilin ''Sarir'' adli limuzin modeli ile ''Soren'' modelinin, 10-19 Ekim tarihlerinde düzenlenecek, ''İstanbul Auto Show 2008''de görücüye çıkacağı bildirildi. Samand'ın Türkiye Distribütörü MYS Otomotiv'in Genel Müdürü Yiğit Seskır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10-19 Ekim tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi düzenlenecek, İstanbul Auto Show 2008 fuarında firma olarak yer alacaklarını söyledi.

samand-sarir3.jpg

Seskır, otomotiv sektörü açısından son derece önemli olan söz konusu fuarda, Türkiye'de geçen yıl satışına başlanan Samand LX modelinin yanı sıra Sarir ve Soren adlı yeni modelleri sergileyeceklerini bildirdi.

Sarir'in İranlı üretici tarafından ''limuzin'' olarak nitelendirildiğini ifade eden Yiğit Seskır, ''Türkiye'de olmayan bir segmenti getiriyoruz. Soren de aynı şekilde farkılığıyla adından söz ettirecek'' dedi. Seskır, her iki modelin de fuarın ardından Türkiye'de satışına başlanacağını belirterek, ''Türk tüketicisi bu iki yeni modeli de çok sevecek. Samand LX modeline olan ilgi bize bu yöndeki görüşe sevk ediyor. Özellikle Soren ile pazar payımızı artıracağımıza inanıyorum'' diye konuştu. Her iki modelin de hem benzinli hem de fabrika garantili LPG motorlarla satışa sunulacağını anlatan Seskır, söz konusu modellerin satış fiyatlarının ise fuarda açıklanacağını kaydetti.

Yiğit Seskır, özellikle otel işletmeleri ve sanayi odaları tarafından şimdiden talep gören Sarir adlı modelde ahşap kaplama ön torpido, sürücü hava yastığı, ABS, klima, elektrikli deri koltuklar, alarm, CD-MP3 çalar, TV, DVD, buzdolabı, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrikli camlar, sis farları ve park mesafe sensörleri gibi her türlü güvenlik ve konfor donanımının mevcut olduğunu sözlerine ekledi.

kaynak

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
yaaa bmwnin bi modeli var spor bi araba iki kapılı ve iki koltukluuu lacivert olanı süper oluyooo o modelin adı ne çook merak ediyorum bilen varsa resmiyle beraber ekleyebilrm burayaaa
alcam o bmwyi dermişiömmmm

ahmet331

Asistan
Reaksiyon puanı
0
limuzin güzelde yorumların haberle alakasını çözemedim :D arabalar başınızımı döndürdü neler oluyo beyler ;)

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
limuzin güzelde yorumların haberle alakasını çözemedim :D arabalar başınızımı döndürdü neler oluyo beyler ;)

abla o abla :D
sinirlendirme neşter elinden kayıverir valla
müstakbel doktor corpus:)

ahmet331

Asistan
Reaksiyon puanı
0
corpuscallosum abla pardon teknoloji ile ilgili bir sitede erkekler olurda genelde o yüzden şeettim ben düz mantık tabi kusura bakma :(

leydiis en jentılmının dielim ibo abi gibi o zaman :)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
yaaa bmwnin bi modeli var spor bi araba iki kapılı ve iki koltukluuu lacivert olanı süper oluyooo o modelin adı ne çook merak ediyorum bilen varsa resmiyle beraber ekleyebilrm burayaaa
alcam o bmwyi dermişiömmmm

konuyla hiç alakası olmayan yorum yapmışınız hemde konu geyiğe dönmüş. :wassat:

helal olsun irana adamlar bizim yapamadıklarımız yapıyor. tebrik etmek lazım.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
biraz fotoğrfa olsaydı bari yazıdaki fotoğraf çok bilgisayar işi

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
2 yıllık haberi nasıl hortlattınız :D