İstanbul'da karakoldan uyuşturucu ve para çalındı, hırsız karakol amiri çıktı

Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,200
Reaksiyon puanı
10,315
Puanları
293
İnanılır gibi değil! İstanbul'da karakoldan uyuşturucu ve para çalındı hırsız karakol amiri çıktı

İSTANBUL'da şaşkına çeviren hırsızlık olayları polis merkezinde yaşandı. Karakolun adli emanetinde bulunan para ve uyuşturucu maddelerin karakol amiri tarafından
çalındığı iddia edildi. Tutuklanan S.P.'nin 'Bende kleptomani (çalma hastalığı) var' dediği öğrenildi.

Eksik uyuşturucu ve parayı ben tamamlayacağım

Karakol amiri komiser S.P. 'nin polis memurlarına, "Eksik olan para ve uyuşturucu maddeyi ben tamamlayacağım konuyu siz kapatın’ demesi üzerine, bu durumdan şüphelenen memurlar karakolun güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Güvenlik kamera görüntülerini izleyen polis memurları, adli emanette bulunan para ve uyuşturucu maddeleri alan kişinin karakol amirleri komiser S. P., olduğunu, dolaplardaki kıyafetlerde bulunan cüzdanlarından da paralarını aldığını gördüler. Durumun ilçe emniyet müdürüne bildirilmesinin ardından karakol amiri S. P., gözaltına alındı.

'Kleptomani hastasıyım' dedi tutuklandı

İlçe Emniyet Müdürü tarafından gözaltına alınan ve Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne teslim edilen komiser S. P.’nin ifadesinde “Bende kleptomani (çalma hastalığı) var" dediği öğrenildi. S. P., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. S.P'nin, daha önce görev yaptığı yerlerde çalışanların da, onun benzer hırsızlıklar yaptığı konusunda çeşitli ifadeler verdikleri öğrenildi.

 

bilexsamet

Profesör
Katılım
18 Aralık 2013
Mesajlar
3,145
Reaksiyon puanı
2,415
Puanları
358
Keşke polis okulunda okurken böyle olduğu anlaşılsaymış. Neyse ki geç de olsa anlaşılmış.

Böyle insanların polis olması çok tehlikeli.
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,200
Reaksiyon puanı
10,315
Puanları
293
Keşke polis okulunda okurken böyle olduğu anlaşılsaymış. Neyse ki geç de olsa anlaşılmış.

Böyle insanların polis olması çok tehlikeli.
Yakalandığına göre zaten bitmiş demektir. Bundan sonra da çaldığı uyuşturucuların torbacılığını yaparak geçirir ömrünü.

Yahu arkadaş, insan bi kez sütü bozuk olmasın. Ne kadar iyi rol yaparsan yap, o bozuk süt bir noktada seni gene ele veriyor işte.
 
Üst