- Reaksiyon puanı
- 47
1 Kıymalı pidede olacakmı?
2 Zekı muren de bızı gorurmü?
tugbagaleri dedi ki:1 Kıymalı pidede olacakmı?
chimera dedi ki:Tamamdır bende geliyorum şimdi son karar Taksim mi oluyor benim için farketmez amaç beraber eğlenmek ve görüşmek , içki olayıda şimdilik kalsın troyunda dediği gibi direkt esrar dan başlarız
seçiL dedi ki:Toplaşın toplaşın hadi bakalım.... ???eğlenin bakalım bizsiz :'(
bol eğlenceler.. resim çekin ama tamam mı...
kıskansam da size iyi eğlenceler dilerim.. hem giderim hem ağlarım durumu yani
patrick dedi ki:ben gelmiyim mi :-[ :-[ :-[
Troy dedi ki:kap onları da getir. izmir çıkarmasına meydan okuyacağız. istanbul'da çağlayan mitinginden sonra bizim miting konuşulacak kanka
patrick dedi ki:çıktık açık alınla
istanbulaaaa
4000 küsür msjın hesabını sormayaaa
....
troooyy hani benim msj adedül bakiyem :'( nerden aklıma geldi şimdi.. ha bi de iconları bi zahmet.. kendimi ifade edemiyom
bende çok gelmek istiyom.... ??? ama işim var iştee :-\ kaç kişi oldunuz... :-\Hakan A. dedi ki:Hayırdır Seçil yaw nereye kaçıyon :'(
seçiL dedi ki:bende çok gelmek istiyom.... ??? ama işim var iştee :-\ kaç kişi oldunuz... :-\Hakan A. dedi ki:Hayırdır Seçil yaw nereye kaçıyon :'(
Yedikleriniz içtikleriniz bogazınızda kalmasın dikkat edin, bedduam tutar mutar, bu acıyla yaşayamam diye uyarıım dedim ??? :arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler
Ben gelemiyorumHakan A. dedi ki:seçiL dedi ki:bende çok gelmek istiyom.... ??? ama işim var iştee :-\ kaç kişi oldunuz... :-\Hakan A. dedi ki:Hayırdır Seçil yaw nereye kaçıyon :'(
Yedikleriniz içtikleriniz bogazınızda kalmasın dikkat edin, bedduam tutar mutar, bu acıyla yaşayamam diye uyarıım dedim ??? :arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler
Hem gelme hem beddua et, çarpılırsın bak seçil
Bu arada TROY bize saat ve koordinatları bildirecek misin
seçiL dedi ki:Ben gelemiyorumHakan A. dedi ki:seçiL dedi ki:bende çok gelmek istiyom.... ??? ama işim var iştee :-\ kaç kişi oldunuz... :-\Hakan A. dedi ki:Hayırdır Seçil yaw nereye kaçıyon :'(
Hem gelme hem beddua et, çarpılırsın bak seçil
Bu arada TROY bize saat ve koordinatları bildirecek misin
onun için kesin berbat bi buluşma olucak.. bensiz buluşma da yediğiniz içtiğiniz boğazınızda kalsınn
ben burda tek başımayımm