- Reaksiyon puanı
- 47
1 Kıymalı pidede olacakmı?
2 Zekı muren de bızı gorurmü?![Stick Out Tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
2 Zekı muren de bızı gorurmü?
![Stick Out Tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
tugbagaleri dedi ki:1 Kıymalı pidede olacakmı?
2 Zekı muren de bızı gorurmü?![]()
chimera dedi ki:Tamamdır bende geliyorum şimdi son karar Taksim mi oluyor benim için farketmez amaç beraber eğlenmek ve görüşmek , içki olayıda şimdilik kalsın troyunda dediği gibi direkt esrar dan başlarız![]()
![]()
![]()
seçiL dedi ki:Toplaşın toplaşın hadi bakalım.... ???eğlenin bakalım bizsiz :'(
bol eğlenceler.. resim çekin ama tamam mı...
kıskansam da size iyi eğlenceler dilerim.. hem giderim hem ağlarım durumu yani![]()
patrick dedi ki:ben gelmiyim mi :-[ :-[ :-[
Troy dedi ki:kap onları da getir. izmir çıkarmasına meydan okuyacağız. istanbul'da çağlayan mitinginden sonra bizim miting konuşulacak kanka![]()
patrick dedi ki:çıktık açık alınla
istanbulaaaa
4000 küsür msjın hesabını sormayaaa
....
troooyy hani benim msj adedül bakiyem :'(nerden aklıma geldi şimdi.. ha bi de iconları bi zahmet.. kendimi ifade edemiyom
![]()
bende çok gelmek istiyom.... ??? ama işim var iştee :-\ kaç kişi oldunuz... :-\Hakan A. dedi ki:Hayırdır Seçil yaw nereye kaçıyon :'(
seçiL dedi ki:bende çok gelmek istiyom.... ??? ama işim var iştee :-\ kaç kişi oldunuz... :-\Hakan A. dedi ki:Hayırdır Seçil yaw nereye kaçıyon :'(
Yedikleriniz içtikleriniz bogazınızda kalmasın dikkat edin, bedduam tutar mutar, bu acıyla yaşayamam diye uyarıım dedim ??? :arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler
![]()
Ben gelemiyorumHakan A. dedi ki:seçiL dedi ki:bende çok gelmek istiyom.... ??? ama işim var iştee :-\ kaç kişi oldunuz... :-\Hakan A. dedi ki:Hayırdır Seçil yaw nereye kaçıyon :'(
Yedikleriniz içtikleriniz bogazınızda kalmasın dikkat edin, bedduam tutar mutar, bu acıyla yaşayamam diye uyarıım dedim ??? :arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler
![]()
Hem gelme hem beddua et, çarpılırsın bak seçil
Bu arada TROY bize saat ve koordinatları bildirecek misin![]()
seçiL dedi ki:Ben gelemiyorumHakan A. dedi ki:seçiL dedi ki:bende çok gelmek istiyom.... ??? ama işim var iştee :-\ kaç kişi oldunuz... :-\Hakan A. dedi ki:Hayırdır Seçil yaw nereye kaçıyon :'(
![]()
Hem gelme hem beddua et, çarpılırsın bak seçil
Bu arada TROY bize saat ve koordinatları bildirecek misin![]()
onun için kesin berbat bi buluşma olucak.. bensiz buluşma da yediğiniz içtiğiniz boğazınızda kalsınn
ben burda tek başımayımm![]()