İstanbul Atatürk Havalimanı'nda terör saldırısı

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bırakın artık bilmem kimi korumak için doğruları ezip geçmeyi. Partizanlıkla bu ülke daha iyi bir yere gitmeyecek. Suriye ve Irak olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Sosyal medyayı da hemen engellemişler. Haberleri adam gibi bir oradan takip edebiliyordum. Haber sitelerine girip, acurun yarışmasında ne olmuş, hangi dizide kim kimi aldatmış haberlerini görmekten yıldım.

Sayın moderatör benim iletimi kırpmış, bir şey bırakmamış. Bu sitede sadece iktidarı eleştirenler mi siyaset yapmış oluyor? Ülkeyi iktidar yönetiyor olmasına rağmen burada gelip muhalefeti suçlayanların iletileri neden silinmiyor? Adaletli iseniz o iletileri de sileceksiniz kardeşim. Bu arada benim derdim muhalefeti kollamak değil. Topu başımızdan eksik olsun.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Havalimanına gidenler bilir polisler kulubelerine çekilir güvenlik görevlileri tamamen korunaksız bir şekilde işlemlerini yapar.4-6 kişilik iyi hazırlanmış bir tim o güvenlik koridorundan çokta rahat bir şekilde geçerler.
Mantıken güvenlik sistemi belli olan bir ortama girmek, belli bir gözlem ve plandan sonra çokta zor değil.
Diğer husus Havalimanı ekibinde köstebek olabilir mi diye de düşünmüyor değilim

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sayın moderatör benim iletimi kırpmış, bir şey bırakmamış. Bu sitede sadece iktidarı eleştirenler mi siyaset yapmış oluyor? Ülkeyi iktidar yönetiyor olmasına rağmen burada gelip muhalefeti suçlayanların iletileri neden silinmiyor? Adaletli iseniz o iletileri de sileceksiniz kardeşim. Bu arada benim derdim muhalefeti kollamak değil. Topu başımızdan eksik olsun.
Siyasi mesajlar tespit edildiği zaman silinecektir. Hiçbir şekilde çifte standart uygulanmadığını belirtmek isterim.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
nasıl ki maden kazasında ölenlerin fıtratında bu var Türkiye de yaşamanın da fıtratında her an bombalı saldırıda ölme ihtimalimiz var lütfen unutmayalım

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Şu kısa akıllarıyla boş laf yapan trollere selam olsun.

Neymiş harakiri, istifa..
Belçika da olaydan sonra noldu acaba, kimler istifa etti? Bizi bi aydınlatıver.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
2016'da ist'da bu 4. Terör saldırısı. Ve hala ülkemiz yonetimindekiler kınıyoruz milletimiz ayaktadir falan diyor. Orada olanlar öldü, kendi çoluğunun çocuğunun basina gelmezse anlamaz bunlar. Zaten onca saldiridan sonra hala bir istifa yok o da cabası

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ulan havalimanı bu, donuna kadar arıyorlar adamı, dış hatlar bir de. Gerçekten mitin haberinin olmadığına inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum. Kimse de inandıramaz. Avrupa'nın başkenti Brüksel'de ve Paris'te olan saldırıda nasıl kendi hükümetlerinin parmağı varsa bunda bizimkilerin var. Ama sorsan güvenlik zafiyeti yok, uzun da olayı kınadığına göre artık sorun çözülmüştür...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bu hain saldırıyı kınıyorum.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Hadi bunu da kınayalım. Sonrakini de, sonrakini de.... Nereye kadar? Kim dur diyecek buna artık. Atatürk gibi bir ADAM gelmedikçe bu ülkenin başına bizim durumumuz vahim ki ne vahim...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Ülkece organize olup bu işi çözmemiz lazım. Yani yöneticilerin toplum baskısını üzerlerinde hissetmeleri lazım.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
yine asagilik ve korkunc bir teror olayi. havaalaninda nasil patlama olur diye soran arkadaslara bir havaalani calisani olarak hemen bilgilendirme yapayim.
havaalanlari bolgelere ayrilir. guvenlik tahditli alan, kara alani vs gibi. patlamanin oldugu yer anladigima cnn'in belirttigine gore otopark. havaalanlarinda arama yapilmasi zorunlu olan kısım 'guvenlik tahditli alan'dir. kara sahasi, otopark, giris vs arama yapilmasi zorunlu olmayan bölümdür. brüksel'deki patlamayi hatirlarsaniz eger onun sebebi de buydu. dunyada havaalanina girerken arama yapilan 2 ulkeden biri turkiyedir, digeri de hindistan.
(not:aceleyle yazdim yanlislik varsa affola)

burada sorulmasi gereken soru havaalani guvenligi degil, istihbarat eksikligidir. soruyorum o halde, bu adamlar elini kolunu sallayarak havaalanina kadar giderken neredeydiniz? diger patlamalarda oldugu gibi patlayana kadar beklediniz mi?

edit: tekrar tekrar soyluyorum, patlamanin oldugu nokta sizin 'donunuza kadar arandiktan sonra girdiginiz, kemerinizle bile gecemediginiz, bir lira sokamadiginiz' yer degil. bir tanesi otoparkta, bir digeri de x-ray'in oldugu kisimda yani giriste. arama yapilan kisim zaten burasi, otoparkta da zaten arama falan yok. allah askina yazilanlari okuyun insanlari yanlis yonlendirmeyin.

28 haziran 2016 atatürk havalimanı patlaması

Bilgilendirmek istedim. Tee amerikadan 29 haziran'da Türkiye'deki vatandaşlarına bilgilendirme yapılıyor dikkatli olun diye bizim istihbarat ayakta uyuyor. Onu bunu suçlamak yerine birlik olmak lazım.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
yine asagilik ve korkunc bir teror olayi. havaalaninda nasil patlama olur diye soran arkadaslara bir havaalani calisani olarak hemen bilgilendirme yapayim.
havaalanlari bolgelere ayrilir. guvenlik tahditli alan, kara alani vs gibi. patlamanin oldugu yer anladigima cnn'in belirttigine gore otopark. havaalanlarinda arama yapilmasi zorunlu olan kısım 'guvenlik tahditli alan'dir. kara sahasi, otopark, giris vs arama yapilmasi zorunlu olmayan bölümdür. brüksel'deki patlamayi hatirlarsaniz eger onun sebebi de buydu. dunyada havaalanina girerken arama yapilan 2 ulkeden biri turkiyedir, digeri de hindistan.
(not:aceleyle yazdim yanlislik varsa affola)

burada sorulmasi gereken soru havaalani guvenligi degil, istihbarat eksikligidir. soruyorum o halde, bu adamlar elini kolunu sallayarak havaalanina kadar giderken neredeydiniz? diger patlamalarda oldugu gibi patlayana kadar beklediniz mi?

edit: tekrar tekrar soyluyorum, patlamanin oldugu nokta sizin 'donunuza kadar arandiktan sonra girdiginiz, kemerinizle bile gecemediginiz, bir lira sokamadiginiz' yer degil. bir tanesi otoparkta, bir digeri de x-ray'in oldugu kisimda yani giriste. arama yapilan kisim zaten burasi, otoparkta da zaten arama falan yok. allah askina yazilanlari okuyun insanlari yanlis yonlendirmeyin.

28 haziran 2016 atatürk havalimanı patlaması

Bilgilendirmek istedim. Tee amerikadan 29 haziran'da Türkiye'deki vatandaşlarına bilgilendirme yapılıyor dikkatli olun diye bizim istihbarat ayakta uyuyor. Onu bunu suçlamak yerine birlik olmak lazım.
Sözlükten alıntı mı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Şu kısa akıllarıyla boş laf yapan trollere selam olsun.

Neymiş harakiri, istifa..
Belçika da olaydan sonra noldu acaba, kimler istifa etti? Bizi bi aydınlatıver.
İki bakanları istifa etmek istedi. Kabul edilmedi.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Abd sağolsun ortadoğuya barış getirdiğinden beri insanlar mutluluktan kendini patlatıyorlar.