Issız Adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Filme gideniniz izleyeniniz oldu mu bilmiyorum ancak dün gittim ve beni çok etkiledi gerçekten.
Daha şimdiden sessiz sedasız 1.000.000 barajını devirmiş bile. Değişik ve hoş br film bence. Türünde Amerikan sinemasına fark atacak cinsten. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kökü anadolunun bağrına dayanan bir adamın küçüklükten bastırılmış ya da yanlış yönlendirilmiş cinselliğinin gelecekte parayı bulmasıyla gözünün dönüp kalabalık bir şehirde özünü yitirmesiyle zorba fantezilerini hayat kadınları ya da dejenere olmuş saf kızlar üzerinde uygularken reddedilme fobisi içinde hoş bir kadına bağımlı kalmasının öyküsüdür. adam tatminsiz ve tam bir sapıktır... asla normal olamayacaktır ama hep bunun özlemini çekecektir...

üfff unutun gitsin işte! saçmalık ve özentilikten doğmuş bir film. iyi bir kaç oyuncu ve tekdüze bir olaylar dizilimi yanısıra ilginç kamera açıları ve çıplak kadınlar.. seks!

çağan ırmak bu kez yapamamış ya da sadece para kazanmak için yapmış. sanatsal olmadığı, yaratıcı olmadığı açık. farklı bir şey yapayım derken ortaya çıkan ürünün iyi olduğundan değilde sırf altında ki imzadan dolayı satmasından başka bir şey değil.

bir baş yapıt değil, zaman kaybı da yaratacak kadar kötü değil.. ne bileyim işte...

dragon111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslarım filme gitti film çok güzelmiş heleki sonu bir an önce bende gidecegim...Türk sinemasına destek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...