İsrail'i Kınıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alacam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Biz istediğimiz kadar burda k.çımızı yırtalım.Adamlar dünyayı ele geçirdiler ki yapmak istedikleride buydu.

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mekanikdesign ile özel mesajda kısa bir yazımamız oldu ve benim çok hoşuma giden bir öneride bulundu. Sadece boykot ve konunun anlatılmasıyla yetinemek lazım. Biz boykot edeceğimize devlet ambargo koysun. Biz isteyelim bunu devlet yapsın ya da yapmasın. En azından tarafımız belli olsun.

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kınıyorum.

Gelsinler bize kafa tutsunlar, bakın israil askerlerinin götünden nasıl şırınga ile kan alıyoruz?

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Kınıyorum.

Gelsinler bize kafa tutsunlar, bakın israil askerlerinin götünden nasıl şırınga ile kan alıyoruz?
canım niye zahmet etsinler evimize kadar girmişler şimdi desemki birileri gibi ağlama duvarınamı gitsek yanı orayada girmişler
konyamızın üstüne s.çıyorlar daha ne yapacaklar

abruzzi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
canım niye zahmet etsinler evimize kadar girmişler şimdi desemki birileri gibi ağlama duvarınamı gitsek yanı orayada girmişler
konyamızın üstüne s.çıyorlar daha ne yapacaklar

Konya muhabbeti nedir anlamadım, filistin konya şehirimize mi kurulduda haberimiz yok ;) Dikkat edersen ben türkiye sınırları içerisinde ki toprakları kastediyorum, dışındakılar yani bu topraklar içinde olandan daha fazla üzmez, israilin alayına gideriz biz, abdninde, ingiltereninde, fransanında, almanyanında...

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bunların hangi malları bizim ülkemizde satılıyorsa yazılsa aslında güzel olur biz onların eşyalarını almıyoz diye ölmeyiz..ama onlara para kazandırmazsak azda olsa geberenleri olur maddi açıdanda diğer açılardanda..ALLAH (C.C) Filistinli kardeşlerimize yardım etsin..

comolince_11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten de İsrail'i kınıyoruz. Olan çocuklara oluyor o sinirime gidiyor.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
afedersiniz kıç kadar ülke ama nerdeyse dünyaya hakim kalkıpta bir kişi sesini çıkaramıyor tez zamanda cezalarını bulsunlar pis yahudiler

murteza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:devil::twisted::nono::nuke::razz::(:helpsmilie::devil::twisted::censored::no: