İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sedat5453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yönetmen oyuncular falan hatırlamıyorum. Sadece hatırladığım konusu. Şöyle konusu, bir aile var. Babanın psikolojik sorunları var. İçki bağımlılığı var. İçince eşine ve oğluna şiddet uyguluyor. Baba büyük bir malikane gibi bir evin bakım işlerini yapıyor. Ev sahipleri o esnada evde yok. Eve taşınıyorlar. Hem yatılı kalıyorlar hemde bakım işlerini yazıyorlar. Baba da o zamanlarda hem içkiyi bırakacağına ailesine söz veriyor. Film de hayaletler de var. Çocuk bazen yaramazlık yapıyor, baba kızıyor ama dövmüyor onu, kendine hakim oluyor. Ailesine verdiği sözü hatırlıyor. Sonra bu hayaletler babaya evin içki odasında temizlik yaparken onun aklına girmeye çalışıyor. Adam içki içiyor. Sonra oğlunu öldürmeye çalışıyor. Falan, film o şekilde gelişiyor. Bu filmi arıyorum. Bilen varsa ismini söylerse çok sevinirim.

osos11

Asistan
Reaksiyon puanı
124
aradığım filmi çok eskiden baya izlemiştim ve adını unuttum bulamıyorum:rolleyes: Filmde, çok çocuklu bir aile, fakir ve kasabada geçiyor. Babalarının bir serası falan vardı hatırladığım kadarıyla ve oğluda kendisine yardım ediyordu. Aile fakir olduğundan oğlan ablasının pembe çizgili ayakkabalırını kalemle boyayıp koşu yarışına falan katılıyordu. Ardından yan eve üç kişili bir aile yerleşiyor. yerleşen ailenin bir kızı var ve oğlanla kız ister istemez tanışıyor aynı okula falan gidiyorlar baya samimi olduktan sonra günlerini evlerinin arkasındaki ormanda ağaç evde geçiriyorlar. Oğlanın resim yeteneği olduğundan kız ona pahalı bir boya seti hediye ediyor ve oğlanında kıza karşılık olarak köpek alıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Oğlan ağaç evde çizimler yapıyordu kız ve köpekle birlikte vakit geçiriyordu. Bir gün yine ormandayken sanırım koca ayak falan görüyorlardı ve köpek koca ayağın parmaklarının arasından ot falan koparıyordu:eek: Filmin sonunda ise kız oğlan olmadan ormana gidip her zaman geçtikleri derede boğularak ölüyordu.

Terabithia köprüsü olmalı.
İmdb : Bridge to Terabithia (2007) - IMDb

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
gelin bunu bulun: bi tane tren var dağa çıkıyor. her yer kar. bu kadarını hatırlıyorum (ciddi)

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Hocam şu dediğiniz 10 bin filmde var çok zor bulmak :D

neyse hatırladım. gece yarısı expresi

edit: yanlış hatırlamışım beyler bi el atın. gece vakti trenin biri koni şeklinde dağa çıkıyor kar yağıyor heryer kar. sanırım kutup ayısı da vardı filmin içinde

osos11

Asistan
Reaksiyon puanı
124
neyse hatırladım. gece yarısı expresi

edit: yanlış hatırlamışım beyler bi el atın. gece vakti trenin biri koni şeklinde dağa çıkıyor kar yağıyor heryer kar. sanırım kutup ayısı da vardı filmin içinde

Sorması ayıp değil , çizgi film mi?

sedat45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim film hala bulunmadı siteye yazın bulunsun demişsiniz ama bir umut bulunur diye bekliyorum hala kimseden ses yok. Aklıma takıldı çok önemli değil ama madem bulunuyor benim filmime de yardımcı olunda hep birlikte bulalım. Tekrar hatırlatayım sahneleri;
Bir misafir geliyor karısını tanıştırıyor. Misafir ile kadın araba ile bir yere gidiyor dönüşte arabadan inerken kadına sahip oluyor. Sonra sera bahçesi gibi bahçeleri var orada da sahip oluyor ve kocası bunları orada görüyor. Sonra misafir kadını genelev randevu evi gibi bir yere götürüyor orada bir kadın var patron orada bir müşteri ile birlikte oluyor kadın oraya getiren misafirleri yan odaya geçiyor aynanın arkası yan odadan görünüyor orada kocası var karısını oraya o getirmesini istemiş. İlerleyen zamanda misafir olmadan kadın tekrar oraya gidip biriyle birlikte oluyor patron misafire haber veriyor hatta yalnız oraya gittiğine şaşırıyor gibi bir filmdi. Başroldeki kadın sıradan bir kadın gibiydi hatta biraz etine dolgun gibi filmin adı biraz uzunca birden fazla 4-5 kelimeden oluşuyordu .... Hadi hayırlısı bakalım sizden kısa zamanda geri dönüt bekliyorum. lütfennnn

hilal2016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aylardir internette konusinu yazarak aradim bulamadim ama basit bir film cok kişi kesin izlemiştir. Konu ask uzerine sanirsam sarhoş kadına yardim ediyor adam sonra asik oluyorlar birbirlerine bir sure cikiyorlar beraber yasiyorlar sonrasinda bir konudan dolayi 2tarafta birer mektup yazip gomuyorlar 1 yıl sonra acip okuyacaklardi cocuk mektubu okudu hüzünlü acikli bir filmdi nolur adini bulalim

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Snowpiercer olabilir mi ? Kar var dağ var
Filmi buldum. Kutup expresiymiş. Buyrun buda resmi

f80fc1e71b4bb866652aa436e12d25b2.jpg

Dağa çıkan tren her yer kar :D

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Aklıma gelmişti gördüğümde ama o olmasına hiç ihtimal vermemiştim garip bir şekilde keşke söyleseymişim :D
Peki buna yardım et.

Bir grup soyguncu bankayı ele geçiriyorlar. Polislerde içerde sivil oldugu için ateş açmıyorlar. Uzlaşma yoluna gidiyorlar. Tüm film soyguncularla uzlaşmaya çalışıyorlar. Dedektif var bitane sürekli bankaya girip çıkıyor anlaşma için. Dedektif denzel washington olabilir emin değilim

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
@Obito San Bunun hakkında fikrim yok izlemedim böyle bir film ne yazıkki ismini bulursak güzel olur ama dikkatimi çekti

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Peki buna yardım et.

Bir grup soyguncu bankayı ele geçiriyorlar. Polislerde içerde sivil oldugu için ateş açmıyorlar. Uzlaşma yoluna gidiyorlar. Tüm film soyguncularla uzlaşmaya çalışıyorlar. Dedektif var bitane sürekli bankaya girip çıkıyor anlaşma için. Dedektif denzel washington olabilir emin değilim
Şaka gibi kendi aradığım filmi az önce buldum. İçerideki adam mış ismi

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Tamam arkadaşlar son soru

Soygun filmi yine. Morgan freeman var banka gibi biryerden elmasla kaplı bir yumurta çalıyorlar. Bu kadarını hatırlıyorum

Birtane daha film var
Lisede okuyan bir erkek genç. Sürekli aynı günü yaşadığını farkediyor ve çılgınca şeyler yapmaya başlıyor.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Tamam arkadaşlar son soru

Soygun filmi yine. Morgan freeman var banka gibi biryerden elmasla kaplı bir yumurta çalıyorlar. Bu kadarını hatırlıyorum

Birtane daha film var
Lisede okuyan bir erkek genç. Sürekli aynı günü yaşadığını farkediyor ve çılgınca şeyler yapmaya başlıyor.
İlki son oyun ?

hilal2016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aylardir internette konusinu yazarak aradim bulamadim ama basit bir film cok kişi kesin izlemiştir. Konu ask uzerine sanirsam sarhoş kadına yardim ediyor adam sonra asik oluyorlar birbirlerine bir sure cikiyorlar beraber yasiyorlar sonrasinda bir konudan dolayi 2tarafta birer mektup yazip gomuyorlar 1 yıl sonra acip okuyacaklardi cocuk mektubu okudu hüzünlü acikli bir filmdi nolur adini bulalim
Gerek kalmadi baaka yerdwn yardimci oldular hircin sevgilim mis adi 2001 2008 yapimi 2008holywood bende onu izlemek

ozerozturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ismini unuttum çok uzun zaman önce seyretmiştim, adamı bir hastalıktan dolayı donduruyorlar, seneler sonra erittiklerinde oğlu adamdan daha yaşlı, ve adam yıllar sonrasına uyum sağlamaya çalışıyordu
adam pilot muydu?
bu filmin ismini bulamadık mı ?

Ertugrul.34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben küçükken izlediğim filmde sarı renk canlı bir araba vardı filmin son sahnesinde araba parçalandı ve içinden küçük versiyonu çıktı ama ismini hatırlamıyorum

samet858

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bi film daha,
Başrol bi bayan. Şehir virüsler tarafindan ele geçirilir. Bulasan virusun evrim zamani vardir.
sure bitince normal insan oluyolar ama robot gibi. YANI sakin terlemeyen heyecan YAPMAYAN VIRUSLER dunyayi ele GECIRIYO

Bu film ne ne zamandir bunu arıyorum kafayi yicem acil cevap lütfenn

mavifırça

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
aradığım bir film daha var, bir grup insan tekne ile açılıyorlar ve hepsi denize atladıktan sonra teknede bebek kalıyor. Atlayanlar ise tekneye geri çıkmanın yolunu arıyorlardı ve teknenin sahibi sandıkları insanda tekneyi arkadaşından almış. Merdiven falan açık bırakmadıkları için tekneye çıkamıyorlardı hatırladığım kadarıyla çıkmaya çalışırken biri kafasını teknenin altına vurup ölüyordu. Bulmama yardım ederseniz sevinirim.