İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu konuyu sabit konu olsa güzel olmaz mı? 3. sayfaya kadar gitmiş.

Şimdi ben bir çizgi film arıyorum. Çocukluğumun çizgi filmi belki hatırlayanlar olur.

Çizgi filmin konusu bir adam var 10 kaplan gücü deyince kaplan gücüne sahip oluyor, 10 kartal gözü deyince kartal gibi gözleri iyi görüyor, 10 çita (başka hayvanda olabilir) gücü deyince çıta gibi hızlı koşuyor. Başka güçleride var ama hatırlayamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
jackie chan in var dı öyle hayvanlı muskalı çizgi filmi de 10 olayını hatırlamıyorum

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11

Şimdi ben bir çizgi film arıyorum. Çocukluğumun çizgi filmi belki hatırlayanlar olur.

Çizgi filmin konusu bir adam var 10 kaplan gücü deyince kaplan gücüne sahip oluyor, 10 kartal gözü deyince kartal gibi gözleri iyi görüyor, 10 çita (başka hayvanda olabilir) gücü deyince çıta gibi hızlı koşuyor. Başka güçleride var ama hatırlayamadım.

Heman değilmiydi o öyle hatırlıyorum.

He man and the masters of
universe

Hatta bir sanatçımızın şarkısına bile Konu olmuş tür bu çizgi filim.

şarkının adı:Kardaşıma Bak Hele sanatçı: Hakkı Bulut

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kardeslerim.Bircok yorumda gordum "zenci" demesek olmaz mi?
Biz ırkcılık yapmayalım.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
uzaya çıkan bir gemi kötülük boyutu diye bir boyuta giriyor ve ordaki varlık ların etkisi altına giriyor hatta varlık lar dan bir tanesi Adamın birini ele geçiriyor Adamın gözlerinin üzerini vücut derisi ile kaplanıyor erkas hareket ettirme cesetleri kontrol etme gibi güçleri oluyor.

Filim i buldum galiba fragman dehşet bir şey di filim ın adi:Ufuk Faciası
(Event Horizon)

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Mel Gibson'un oynadığı bir filim vardı.İskoçtu özgürlük için savaşıyordu.Adını hatırlayan var mı ?

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
eskiden izledigim bi uzayli dizisi vardi eskiden nasi filmlere bakiyomusum ogrenmek icin cok aradim ama bulamadim filmi .
film bi dizi. saci amerikan trasi gibi ama oyle olmayan bi cocuk vardi.
sonra uzayli vardi bitane siyah bi minibuslu uzaylilar vardi bunlarin da disk gobegi ve ucgenimsi kafasi olan siyah uzayli bi robotlari vardi. cocugun arkadasi olan robot griydi onun sekli daha ovalimsiydi :D
sonra bi robot lazerle filan ates ediyodu minibusle boyna kovaliyolardi gerci meclis televisyonu boyna flash toplantilarla cikip yayini kesiyolardi :D hasta oluyodu o sebeple bocok bolumunu kacirmistim .

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Benimde sormak istediğim 5 tane film var. Arağıdığım filmler eski olup çocukluğumun filmleridir.

4. Kavga eden ailenin çocukları anne ve babalarını bodruma kilitliyorlar. Bunları öğrenen çocukların arkadaşları da ailelerini o bodruma kilitliyorlar. Bu filmin türü komedidir.

emin değilim bu sefer ama
House arrest 1996
http://www.imdb.com/title/tt0116571/

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Birinci filmi izlemiştim çocukken bende. bulması zor olmadı.
diğerinide yaptığın tanımdan googleda parents lock,comedy,diye arattım çıktı direk.
Diğer filmlerde çok az tanım yapmışsın o nedenle bulamam herhalde diye aramadım.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27

Kızıl Maske (The Phantom) Bu mu? :)

haber46_zagor.jpg

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Büyük olasılık Kızıl Maskedir [MENTION=30923]CiiixXx[/MENTION]X.
Ama arkadaş yanlış anımsamış.
Üst yazı bantlarında örneğin,
"Kızılmaske ormanda 10 kaplan gücündedir, diye bilinir." tarzında anlatımları vardır.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Büyük olasılık Kızıl Maskedir [MENTION=30923]CiiixXx[/MENTION]X.
"Kızılmaske ormanda 10 kaplan gücündedir, diye bilinir." tarzında anlatımları vardır.

Ben Heman diye hatırlıyorum kılıcını kaplana uzattığı zaman on kaplan gücü diyordu.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Birinci filmi izlemiştim çocukken bende. bulması zor olmadı.
diğerinide yaptığın tanımdan googleda parents lock,comedy,diye arattım çıktı direk.
Diğer filmlerde çok az tanım yapmışsın o nedenle bulamam herhalde diye aramadım.

Olsun abi o kadar emek harcadın hepsi için teşekkür ederim. Diğer filmlerden aklıma bir sahne gelirse buraya yazarım.

Kızıl Maske (The Phantom) Bu mu? :)

haber46_zagor.jpg

Büyük olasılık Kızıl Maskedir @CiiixXxX.

Ben Heman diye hatırlıyorum kılıcını kaplana uzattığı zaman on kaplan gücü diyordu.

Buldum buldum nerdeyse ingilizce öğrenecektim. Aklıma gelen sahneleri ingilizce olarak arattım ve buldum. :) Belki hatırlarsınız sizde çocukluğumun çizgi filmi bu arada ilginiz için teşekkür ederim.

Bravestarr_V2.jpg

[video=youtube;rUjDP3qsQjU]http://www.youtube.com/watch?v=rUjDP3qsQjU[/video]

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Büyük olasılık Kızıl Maskedir @CiiixXxX.

Doğru diyorsun abi, bende orada takıldım zaten. Acaba yanlış mı hatırladı? diye düşünerek vermiştim bunu.

Yok öyle bir şey :D

He man, kılıcını yukarı doğru kaldırıp, ''Gölgelerin gücü adınaaaaaaa!!!! Güüüüç bende artııııık!!!!! diye bağırıp, gökten kılıcına gelen yıldırımı, kılıcını tırsak kaplanına doğrultarak aktarıp, onu da güçlü, cesur bir kaplan haline dönüştürüyordu.

İskeletor, Orko filan vardı çizgi filmde... Hey gidi günler :D

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Doğru diyorsun abi, bende orada takıldım zaten. Acaba yanlış mı hatırladı? diye düşünerek vermiştim bunu.

Yok öyle bir şey :D

He man, kılıcını yukarı doğru kaldırıp, ''Gölgelerin gücü adınaaaaaaa!!!! Güüüüç bende artııııık!!!!! diye bağırıp, gökten kılıcına gelen yıldırımı, kılıcını tırsak kaplanına doğrultarak aktarıp, onu da güçlü, cesur bir kaplan haline dönüştürüyordu.

İskeletor, Orko filan vardı çizgi filmde... Hey gidi günler :D

She-ra az rüyama girmemişti :D

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Buldum buldum nerdeyse ingilizce öğrenecektim. Aklıma gelen sahneleri ingilizce olarak arattım ve buldum. :) Belki hatırlarsınız sizde çocukluğumun çizgi filmi bu arada ilginiz için teşekkür ederim.

Bravestarr_V2.jpg

Bunu ilk kez görüyorum :D

Ama sanki ''10 kaplan gücü''nden yola çıkarak geliştirilmiş, kızılmaske'den esinlenme var gibi :D

She-ra az rüyama girmemişti :D

O da vardı di mi? :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadşlar bende bi film adı arıyorm ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Filmden bahsedeyim biraz. Bi grup arkadaş şehirden uzak biryere gidiyolar böyle mısır tarlalarının oldugu biryere , tarlaların ortasında 2 katlı bir ev var bu eve giriyorlar elektrik falan yoktu sanırım mum ışığında evde kağıt oyunları falan oynuyolar sonra yatağın altından garip bişey görünüyo ,evde daha önce yaşayan aile evin bodrum katında kölelerin üzerinde çeşitli deneyler ve işkenceler yapmışlar. Sonra dışarıdan garip sesler geliyo tarlanın ortasında bi korkuluk var korkuluk arada kayboluyo geri geliyo tarlaya giren çocuk geri çıkarken diğerlerine yaratık gibi gorunuyor onlarda bu yuzden çıkanı vuruyorlar dehşet evi mi ölüm evi mi onun gibi bişeydi adı ama hatırlayamıyorm yorumlarınızı bekliyorm..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu filmi cok aradim ama bulamadim,burdanda birinin bilecegini pek sanmiyorum
filmin ilk basindan aklimda kalanlar
bir cocuk camasir makinesine girip housten housten meydey meydey dusuyoruz diye bagiriyordu astronot olmak istiyordu hep sonra atiyorum 10 yil sonra diye bi yazi cikiyordu [sayiyi hatirlamiyorum] cocuk buyumus ve astronot olmustu ne yazikki aklimda kalanlar bunlar en az 3 senedir bu filmi ariyorum neredeyse agliyicam lutfen yardim edin.

1zamanlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar. Büyük bir yolcu uçağının yakıtı azalmıştır, uçak denize düşme tehlikesi geçirmektedir. Derken yakınlarda küçük bir havaalanı bulunan bir ada vardır oraya inebileceklerini düşünürler, fakat pist büyük uçaklar için çok küçüktür. Neyse inmeye karar verirler. Pisti genişletmek için askerler kepçelerle, kazmalarla pisti uzatırlar, topraktan ek pist yaparlar. Pistin aydınlatmasını ise. Kenarlara hendek kazarak, içine benzin dökerler ve ışıklandırırlar. Bu filmin adını bilen varsa söyleyebilir mi arkadaşlar, şimdiden teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar. Büyük bir yolcu uçağının yakıtı azalmıştır, uçak denize düşme tehlikesi geçirmektedir. Derken yakınlarda küçük bir havaalanı bulunan bir ada vardır oraya inebileceklerini düşünürler, fakat pist büyük uçaklar için çok küçüktür. Neyse inmeye karar verirler. Pisti genişletmek için askerler kepçelerle, kazmalarla pisti uzatırlar, topraktan ek pist yaparlar. Pistin aydınlatmasını ise. Kenarlara hendek kazarak, içine benzin dökerler ve ışıklandırırlar. Bu filmin adını bilen varsa söyleyebilir mi arkadaşlar, şimdiden teşekkürler...

1zamanlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aslında en çok izlenen Türkçe dublaj HD filmlerden link atsanız izlesek. Tabi yasalsa.

AliA Not: Yasal değil. :)

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bir film vardı adını bir türlü hatırlamıyorum. Filmde manyetik bir adam vardı. Mesela gittiği kasetçideki kasetler bozuluyordu. Buna benzer şeyler yaşanıyordu. İzleyen, bilen var mı?