İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
zenci bir adam hapse düşüyo hapiste yanındaki adam büyük bir soygun yapmış paranın yerini bu zenciye söylüyo polis ve soygunu yapan adamın ortağı bu zencinin peşine düşüyo hatta polis zencinin haberi olmadan ameliyat bahanesiyle çenesine dinleyici yerleştiriyo. hem komedi hem polisiye tarzı bi filmdi. hatta filmin sonunda para yankee stadyumunda çıkıyodu

Bait (Yem) olabilir mi?
http://www.imdb.com/title/tt0211938/

Hatırlayamadığınız filmleri iyi düşünün. Filmdeki bir karakter, mesela Jamie Foxx veya filmdeki karakterinin adı, mesela Mr. Andersson filmde arka planlarda kalan tanıdığınız bir oyuncu...

Bir kişinin adını veya spesifik bişeyi hatırlamanız yeterli.
imdb.com da herkesin bilgilerini, oynadığı filmleri, filmler hakkındaki figüranlara kadar herkesi görebilirsiniz.

Çocukluğumda izlediğim filmleri saymazsak arayıp da bulamadığım film yoktur.

Bu arada yukarıda birisi lazerler atlama zıplamadan bahsediyordu.
2002 yapımı serinin 1. filmi Resident Evil
http://www.imdb.com/title/tt0120804/

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
zaman yolculuğu ile ilgili bir film adam resimdeki kovboyda o zamana ait olmayan bir silah görüyor araştırıyor derken adamların ellerinde prizma şeklinde zaman makineleri felan var uzun zaman oldu bu filmi ziliyeli aklımda kalan bunlar

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bir tane film vardı, adı saçma sapan birşeydi. birsürü mahkumu hapishaneden alıp bir adaya bırakıyorlardı. Sonra onlarda birbirlerini yemeye varacak kadar herşeyi yapıyorlardı. Filmin sonunda bunlardan biri uçak yapıp kaçıyordu.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bir tane film vardı, adı saçma sapan birşeydi. birsürü mahkumu hapishaneden alıp bir adaya bırakıyorlardı. Sonra onlarda birbirlerini yemeye varacak kadar herşeyi yapıyorlardı. Filmin sonunda bunlardan biri uçak yapıp kaçıyordu.
uzak doğu filmimiydi bu ?

MetinAtgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5 yada 6 genç bir adaya gidiyor.Bunlar gayet güzel eğlenirken ada da vahşi kurtlar çıkmaya başlıyor.Sonra kaldıkların evin etrafını kurtlar sardığı için dışarıya falanda çıkamıyorlar.Hatta bunların küçük bir köpeği vardı oda sonradan vahşi bir kurta dönüşüyordu.Yani bunların aksiyonunu anlatan gençlik - aksiyon filmiydi.Adını bilen varsa söylesin lütfen ...

zoro_44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
VAHŞİ IRK (sırf cevap verebilmek için üye oldum )

m.Mypat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
The Breed - Vahşi Irk

(Cevapla bölümü açıktı arkadaş daha önce cevap vermiş görmedim :) )

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Yıllar yıllar önce henüz Türkçe dublajdan nefret emeye başlamamışken bir film izlemiştim. Uzun saçlı bir adam vardı. Adam parmağındaki yüzüğü tutup oynatarak elindeki suikast listesinde yer alanlardan kime bir şey söylüyorsa o kişi ölüyordu.Söylediği sözler sihirli sözlerdi.Ölenin ölüm nedeni de yanmak olarak geçiyordu. 1500 derecelik fırına atılmış bu adam böyle bişey nasıl olur diyorlardı. Listedeki son kişi bu adamı durdurmak için zamanda yolculuk yapıyordu. Çünkü adam geçmişten gelmişti. Bu filmi bana bulabilir misiniz?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ben bi film sorsam hiç kimse bilemez..

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Filmi izleyeli 9 10 sene rahat olmuştur. Kanal 7 de izlemiştim. Bir haftada 2 kez vermişlerdi. Bir veya 2 kişinin adını haırlasam filmden bulacamda kimsenin adı gelmiyo aklıma

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben de bir film sorayım arıyorum ama hala bulamadım.

''Yaratık gibi bir şey vardı metro gibi yerlerde ışıklar kesiliyor boncuk gibi bir şey atıyordu yerlere ve birileri ölüyordu.Bu yaratığı bir kaç kişi öldürmeye çalışıyordu.''

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sen sor bakalım belki biliriz.
Soruyorum..

Bi bilim adamı vardı bu bi makine icat ediyordu bu makinenin işlevi büyük olan ev eşyalarını mesela bi anahtarlık boyutunda küçültebiliyordu.. Sonra bu adamın çocukları bu makineyle oynarken makine bu çocukları küçültüyordu ve çocuklar evin bahçesinden günlerce eve ulaşmaya çalışıyorlardı tabii çocuklar micro derecede küçük olunca bahçeden eve ulaşmak günler alıyor..

Bu filmi 90 lı yıllarda trt nin pazar günleri sabah 10 da pazar sineması kuşağında izlemiştim ama adını bi türlü hatırlayamadığım için tekrar izleyemiyorum..

Hadi bilin bakalım..:D

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
​Uzun zamandır arıyorum hala bulamadım aklımda kalanlar şunlar ;

''Yaratık gibi bir şey vardı metro gibi yerlerde ışıklar kesiliyor boncuk gibi bir şey atıyordu yerlere ve birileri ölüyordu.Bu yaratığı bir kaç kişi öldürmeye çalışıyordu.''

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Çok genel ifadeler bunlar. Detay yokmu başka

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Soruyorum..

Bi bilim adamı vardı bu bi makine icat ediyordu bu makinenin işlevi büyük olan ev eşyalarını mesela bi anahtarlık boyutunda küçültebiliyordu.. Sonra bu adamın çocukları bu makineyle oynarken makine bu çocukları küçültüyordu ve çocuklar evin bahçesinden günlerce eve ulaşmaya çalışıyorlardı tabii çocuklar micro derecede küçük olunca bahçeden eve ulaşmak günler alıyor..

Bu filmi 90 lı yıllarda trt nin pazar günleri sabah 10 da pazar sineması kuşağında izlemiştim ama adını bi türlü hatırlayamadığım için tekrar izleyemiyorum..

Pamuk Prenses ve Yedi Cücükler... Yok Cüceler :P

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Metro ve canavar deyince Men in Black geliyor aklıma... Biraz daha detay var mı?

ahmet1400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Soruyorum..

Konu kilit.. :blink:

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Uydurma.:D Ama güzel bi filmdi..

Evet ben de izlemiştim de çok zaman oldu be arkadaş, adını nerden hatırlıyayım. Ki zaten o yıllarda "dur bir film başlıyacakmış saati gelince izleyelim." diye bir durum yoktu. Filmi yakalar izlerdik. Zatenm o zamanlar şimdiki gibi sağ altta oynayan filmin adı yazmazdı. Başta verilirdi filmin ismi sonra bilmezdik ne filmi izliyoruz diye :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Film biraz eskiydi yaratık biraz Predator filmindeki yaratığa benziyordu.