respectndpeace dedi ki:Konuyu açan arkadaş banlanmış artık denemeyin.
mdkbet dedi ki:respectndpeace dedi ki:Konuyu açan arkadaş banlanmış artık denemeyin.
alakayı kuramadım ?
mdkbet dedi ki:banlanmamış ki uzaklaştırılmış
şimdi programı deneyebilir miyiz ?![]()
fatalboy88 dedi ki:Arkadaşlar bunu hem işlemciniz hakkında bilgi sahibi olup hemde işlemci almak isteyenler için yardımcı olmak için açtım.İndirip çalıştırın.Nekadar fazla sürede biterse işlemci o kadar dandik demektir...
DOWNLOAD
NOT:Tüm programlar kapalıyken denenmesi tavsiye olunur...
NOT:Ben İNTEL CORE 2 DUO işlemciyle 38 saniyede bitirdim... bakalım sizinki kaçta bitirecek![]()
respectndpeace dedi ki:mdkbet dedi ki:banlanmamış ki uzaklaştırılmış
şimdi programı deneyebilir miyiz ?![]()
Açtığı ilk konuda uzaklaştırılan birine güvenmemSeçim sana kalmış
![]()
fatalboy88 dedi ki:Nmss dedi ki:biliyorum bunu ama rapid]
pardon dostum bilmiyordum...
Paylaşım legal bir paylaşım. Denendi ve Sorun yok.![]()
respectndpeace dedi ki:mdkbet dedi ki:respectndpeace dedi ki:Konuyu açan arkadaş banlanmış artık denemeyin.
alakayı kuramadım ?
Açtığı ilk konu yüzünden banlanan birinden hayır gelirmi ?
fatalboy88 dedi ki:respectndpeace dedi ki:mdkbet dedi ki:respectndpeace dedi ki:Konuyu açan arkadaş banlanmış artık denemeyin.
alakayı kuramadım ?
Açtığı ilk konu yüzünden banlanan birinden hayır gelirmi ?
respectndpeace kardeşim bilip bilmeden konuşma bu benim ilk paylaşımımm değil, ayrıca bu konu yüzünden uzaklaştırılmadım... beğenmiyorsan düzgün bir şeklde ifade edersin iftira atmadan....
ortitorti dedi ki:fatalboy88 dedi ki:Yeldar dedi ki:20 sn'de bitti...![]()
seninki süpermiş yawww....
[/quoante]
yalan soylüyor
inter cor 2 duo 2,4 4mb L2 2gb ram (acer)
ile bi33-29- 27 sn surdu.
yalnız, izledim işlemci %50 lerde seyretti.
Bak dostum, "yalan söylüyor" diyen: yaptığın şey gerçekten yakışık almıyor.Sanki benim burda yalan söylememden dolayı bana Laptop veriyorlar.Denendim tam 20 sn. de bitti. Caps koy diyorsan illaki onu da koyarım, kalırsın.Hayır yani mesele benim işlemcimin hızı değil, "Yalan söylüyor" demen ayıp. koy dediğin gibi aynı tarihte caps koyucam.![]()