Sosyalist_dery
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
68 sn de amd athlon +4200 2.21 p4
Beowulf dedi ki:Sevabına Arkadaşın Biri Şu Programı Rapid Değilde Başka Bir Yere Upload Ediverse
Kanımca http://uploaded.to/ Burası Gayet Güzel Olur
Şimdiden Tşkler
m1903 dedi ki:PC MERAKLISI o kadarda değil.P4 3 saniyede bitiremez.
Eski performansı olsa demişsin ya ben ona dedim.PC MERAKLISI dedi ki:m1903 dedi ki:PC MERAKLISI o kadarda değil.P4 3 saniyede bitiremez.
p4 ile 3 saniye degil p4 3.2ghz işlemciyle 38 saniye
m1903 dedi ki:Eski performansı olsa demişsin ya ben ona dedim.PC MERAKLISI dedi ki:m1903 dedi ki:PC MERAKLISI o kadarda değil.P4 3 saniyede bitiremez.
p4 ile 3 saniye degil p4 3.2ghz işlemciyle 38 saniye
PC MERAKLISI dedi ki:p4 3.2 gh z işlemciyle 45 sn
ama işlemci 2 yıllık bide ben işlemciyi çok yordum zamanıda yani eski performansı olsaydı 3 sn bile olabilirdi
TÜM PROGRAMLARI KAPATINCA 45 DEN 38 E DÜŞTÜ
şimdi p4 3.2 ghz işlemci çift çekirdekle hemen hemen aynımı
fatalboy88 arkadaşım senin işlemci hangi(ghz)ni core 2 duo
saslove1984 dedi ki:kardeş sırf senin için foruma üye oldum değerini bilsinler yane
benim pcde 21 saniyede yaptı işlemci pentium core duo 2.0 ghz (e2180) iyi yane dimi şimdilik benim pc en azından virüs yok yani![]()
hayalci dedi ki:73 sny sürdü en kötüsü benimki herhalde![]()
PC MERAKLISI dedi ki:saslove1984 dedi ki:kardeş sırf senin için foruma üye oldum değerini bilsinler yane
benim pcde 21 saniyede yaptı işlemci pentium core duo 2.0 ghz (e2180) iyi yane dimi şimdilik benim pc en azından virüs yok yani![]()
aha burdan ben bişey daha çıkarttım centrino işlemci pentiumdan kötü
yani şuna göre
pentium çift :21 sn
centrino çift :38 sn
sizce
dead_ghost dedi ki:PC MERAKLISI dedi ki:saslove1984 dedi ki:kardeş sırf senin için foruma üye oldum değerini bilsinler yane
aha burdan ben bişey daha çıkarttım centrino işlemci pentiumdan kötü
yani şuna göre
pentium çift :21 sn
centrino çift :38 sn
sizce
ya arkadaşım benim intel core2 duo 2,20 ghz 30 sn sürmelimiydi sence :S