Soru işlemcimi daha yuksek bi modele değiştircem ne gibi farklar olur?

execture

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
oncelikle herkese selamlar araştırdım ama pek bi sonuca varamadım işlemcimi çok daha iyi bi işlemciyle değiştircem acaba arada ne gibi farklar olur performans ta vs.

BuraKAyaydinn

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Hangi işlemciden neye geçeceksiniz? Performans artışı olur desem tüm her şeyin özetini söylemiş olurum zaten. Siz ne gibi farklılıklar bekliyordunuz?

execture

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hangi işlemciden neye geçeceksiniz? Performans artışı olur desem tüm her şeyin özetini söylemiş olurum zaten. Siz ne gibi farklılıklar bekliyordunuz?
bende athlon x2 245 gibi çok kotu bi işlemci x3 450 ye geçmeyi duşunuyorum performas beklentiside işte oyunlarda fps artısı gibi mesela valorant oynuyorum yada pc hızlanırmı google sayfası falan açıken başka birşey yapabilirmiyim 2. işlemi aynı anda yapmak gibi

BuraKAyaydinn

Asistan
Reaksiyon puanı
91
bende athlon x2 245 gibi çok kotu bi işlemci x3 450 ye geçmeyi duşunuyorum performas beklentiside işte oyunlarda fps artısı gibi mesela valorant oynuyorum yada pc hızlanırmı google sayfası falan açıken başka birşey yapabilirmiyim 2. işlemi aynı anda yapmak gibi
Biraz eski bir işlemci ancak öncekine kıyasla daha hızlı ve performanslı işlemler yapabilirsiniz. Artış oranını veremem ancak yinede gözle görülebilir bir artış olacaktır.

execture

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Biraz eski bir işlemci ancak öncekine kıyasla daha hızlı ve performanslı işlemler yapabilirsiniz. Artış oranını veremem ancak yinede gözle görülebilir bir artış olacaktır
mesela oyunlarda fps artışı görule bilirmi