bende athlon x2 245 gibi çok kotu bi işlemci x3 450 ye geçmeyi duşunuyorum performas beklentiside işte oyunlarda fps artısı gibi mesela valorant oynuyorum yada pc hızlanırmı google sayfası falan açıken başka birşey yapabilirmiyim 2. işlemi aynı anda yapmak gibiHangi işlemciden neye geçeceksiniz? Performans artışı olur desem tüm her şeyin özetini söylemiş olurum zaten. Siz ne gibi farklılıklar bekliyordunuz?
Biraz eski bir işlemci ancak öncekine kıyasla daha hızlı ve performanslı işlemler yapabilirsiniz. Artış oranını veremem ancak yinede gözle görülebilir bir artış olacaktır.bende athlon x2 245 gibi çok kotu bi işlemci x3 450 ye geçmeyi duşunuyorum performas beklentiside işte oyunlarda fps artısı gibi mesela valorant oynuyorum yada pc hızlanırmı google sayfası falan açıken başka birşey yapabilirmiyim 2. işlemi aynı anda yapmak gibi
mesela oyunlarda fps artışı görule bilirmiBiraz eski bir işlemci ancak öncekine kıyasla daha hızlı ve performanslı işlemler yapabilirsiniz. Artış oranını veremem ancak yinede gözle görülebilir bir artış olacaktır
Kısmi olarak görülebilir. Net bir şey söylemek zor.mesela oyunlarda fps artışı görule bilirmi