İşlemci kategorisi açıldı. Moderatör olmak ister misiniz?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Merhaba değerli üyeler,

Forumdaki "Donanım" kategorisinde "İşlemci" alt kategorisi açılmıştır.

Burada, bilgisayarlarımızdan tutun da cep telefonumuz ve TV'lere kadar kullanılan işlemciler hakkında editörlerimiz tarafından oluşturulan bilgiler bulabileceksiniz.

Bu bilgilerin yanı sıra, forumumuzun slogan olan (o sloganı da ben buldum) "Biliyorsan paylaş, bilmiyorsan sor" düsturu ile sizlerin bilgisini paylaşmasına ve bilmek istediğiniz konuları sormanıza da olanak sağladık.

Bu bölümü editör arkadaşlarımız elinden geldikçe güncelleyecekler. Ama her editörün önünde 345634653465 tane iş olduğu için bu konuda sizlerden de destek talep ediyoruz.

Bu destek iki türlü olacaktır;

İşlemciler konusunda bilgisi olan, soru cevaplayabilecek ve kategoriyi güncel tutacak kadar deneyimi olan arkadaşlarımız bu alana moderatör olabilirler.

Yardımcı olmanızın bir diğer yolu da moderatör kadar aktif olmasa da, bu kategoride paylaşım yapmanız.

Herkese hayırlı olsun şimdiden.

Başvuru yapmak için tıklayın

Pivon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben olmak isterdim fakat mesaj sayım az olduğu için kabul edilmeyecek.Mod olacak arkadaşı şimdiden tebrik ediyorum.

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bence acele etme. bu süre içerisinde paylaşımlara devam et. bir süre sonra durumu yeniden değerlendirebiliriz.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
işlemci kategorisinin açılması güzel olmuş :)

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Güzel bir düşünce olmuş. İşlemcilerin durumları, performansları, sorunları vs. buradan takip edilebilir.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
bence acele etme. bu süre içerisinde paylaşımlara devam et. bir süre sonra durumu yeniden değerlendirebiliriz.

Bence çok ciddi bir şekilde yazılım - tasarım kısmı açılması lazım, başlarda tutması dahi ilerleyen süreçlerde çok iyi konuma getirilebilir. c# özel kısmı, php için özel kısım vs.. gerçekten hem site için hit çekici, hemde yazılımcılar için sorunlarına kısa sürede çözüm bulabilecekleri bir yer olabilir.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
hayırlı olsun yeni kategori. başvurularınızı bekliyoruz arkadaşlar

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
yeni kategorimiz hayırlı olsun:)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Bende olmak isterim başvurumu yaptım. Hakkı abi kahveni yudumlarken rahat bi şekilde okursan sevinirim :)

Erngnctrk

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bence çok ciddi bir şekilde yazılım - tasarım kısmı açılması lazım, başlarda tutması dahi ilerleyen süreçlerde çok iyi konuma getirilebilir. c# özel kısmı, php için özel kısım vs.. gerçekten hem site için hit çekici, hemde yazılımcılar için sorunlarına kısa sürede çözüm bulabilecekleri bir yer olabilir.

katılıyorum