emir000
Profesör
Arklar Selamın Aleyküm Öncelikle Hayırlı Bayramlar Hepinize Bütçe 3000 3500 civarı yedek olarak eski bilgisayar için birtane daha işlemci fanı alacağız güzel birtane tavsiye edermisiniz?
Merhaba,Arklar Selamın Aleyküm Öncelikle Hayırlı Bayramlar Hepinize Bütçe 3000 3500 civarı yedek olarak eski bilgisayar için birtane daha işlemci fanı alacağız güzel birtane tavsiye edermisiniz?
Hocam işlemci fanı eski kasa cooler master kasa bu fanlar kasanın içine sığarmı?Merhaba,
Dostum Ve Aleyküm Selam. Senin'de bayramın mübarek olsun. Aşağıya bırakıyorum linkleri beğendiğini alabilirsin.
COOLER MASTER MasterAir MA624 STEALTH İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA
COOLER MASTER MasterAir MA624 STEALTH İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAM-D6PS-314PK-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
COOLER MASTER MasterAir MA612 Stealth 120mm ARGB İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA
COOLER MASTER MasterAir MA612 Stealth 120mm ARGB İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAP-T6PS-218PA-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
COOLER MASTER MasterAir MA410P RGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA
COOLER MASTER MasterAir MA410P RGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAP-T4PN-220PC-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Merhaba,
Dostum Ve Aleyküm Selam. Senin'de bayramın mübarek olsun. Aşağıya bırakıyorum linkleri beğendiğini alabilirsin.
COOLER MASTER MasterAir MA624 STEALTH İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAM-D6PS-314PK-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
COOLER MASTER MasterAir MA612 Stealth 120mm ARGB İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAP-T6PS-218PA-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
COOLER MASTER MasterAir MA410P RGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAP-T4PN-220PC-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Güzele benziyorlar babama önereceğim kasanın içime sığarsa 3 ünden birini alabiliriz yedek olarak sağolun.Merhaba,
AMD FX (TM)-6100 six-core processor 3.30 ghz.işlemcin nedir ve 0 3000-3500 tl bütçe,neyin bütçesi.
Hocam fazla falan çıkarsa fiyat ek olarak ayarladık parayı.işlemcin nedir ve 0 3000-3500 tl bütçe,neyin bütçesi.
Sen böyle bir şey istiyorsun o zaman.Hocam işlemci fanı eski kasa cooler master kasa bu fanlar kasanın içine sığarmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzele benziyorlar babama önereceğim kasanın içime sığarsa 3 ünden birini alabiliriz yedek olarak sağolun.
Hocam fanların yerlerinin nereye konulu olduğunu söyleyebilirim 1 üstte kocaman bir fan var ekran kartı soğutmak için sonra onun arkasında siyah fan var sonra kasanın arkasında bir tane daha kocaman cooler master fan var birde kasa kapağının yanında fan var bukadar yani toplamda 4 fan var.Sen böyle bir şey istiyorsun o zaman.
Kasanın soğutucu desteğinin ölçülerini biliyorsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
Anladım. Bir önceki cevabımda ki fan sığar anladığım kadarı ile.Hocam fanların yerlerinin nereye konulu olduğunu söyleyebilirim 1 üstte kocaman bir fan var ekran kartı soğutmak için sonra onun arkasında siyah fan var sonra kasanın arkasında bir tane daha kocaman cooler master fan var birde kasa kapağının yanında fan var bukadar yani toplamda 4 fan var.
Nedenki?2 ısı borusu var,az soğutur.
Güzel ozaman.Anladım. Bir önceki cevabımda ki fan sığar anladığım kadarı ile.
Anladım ama eski işlemci fanı thermaltake jing bu arada.Nedeni, 2 tane olması,ne kadar çok ısı borusu olursa ,ısı transferi o kadar daha fazla olur ve daha iyi soğutur.
max 80 dereceği görür ısısı.2 ısı borusu var,az soğutur.
Nasıl yani?max 80 dereceği görür ısısı.
Dostum ısı değerlerin iyi olur fazla ısınmaz ikisini de alabilirsin iki fan da işini görür.Nasıl yani?
Hocam eski fan yaprağı birde kırıktı 1 ucu oyüzden fanın bir kısmını çıkarmak zorunda kalmıştık ama tek yapraklada gayet iyi idare etmişti.Dostum ısı değerlerin iyi olur fazla ısınmaz ikisini de alabilirsin iki fan da işini görür.
Ama tek yaprakla çalışıyor şuan fan.Bu soğutucu ise canavar gibi. N e diye soğutucu alıyorsun,4 ısı borulu,kalite marka ,herşey var.
Yeni degiştirdik yükte işlemci max 48 46 derece boşta ise 34 35 oluyor.ne yapacaksın tek yaprak, çift yaprağı... ısı değerlerin nedir? aida64 ile ısı değerlerini kontrol et. eğer çok yüksek değilse değerleri kaliteli termal macun alıp macunu değiştir. boşu boşuna soğutucuya para vermemiş olursun.
her soğutucu illa 2 fanlı olacak diye birşey yok. hala çoğu insanlar stok fan kullanıyor.