İş bankasına bozuk para yatırılıyor mu?

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Kartsız işlemle arkadaşa para göndercem 60 göndermem lazım ama hesap ücreti 6 tl alıyormuş 66 tl yi nasıl yatırcam bankaya çok anlamıyorum daha önce denemedim bozuk para kabul ediyor mu atmler

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Atm de bozuk para giriş yerleri yok ki.ancak bozuk para verirler :)
internet bankacılığı hesabı açın istediğiniz kadar gönderebilirsiniz

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Atm de bozuk para giriş yerleri yok ki.ancak bozuk para verirler :)
internet bankacılığı hesabı açın istediğiniz kadar gönderebilirsiniz
Ben bozuk para yerleri görmüştüm bazılarında ama sadece bozuk para veriyor olabilir yani içeri alıyor mu onu bilmiyrum öyle şeylere bulaşmayı pek sevmem zaten bankaylada çok işim olmuyor o yüzden kartsız işlemle halledeyim demiştim teşekkürler cevap için

Samed Yelgel

Asistan
Reaksiyon puanı
130
maalesef 70 TL yüklemelisiniz..
--- Gönderi Güncellendi ---
Sorduğunuz sorudan farklı ama, Para göndereceğiniz kişiden en yakın PTT'ye giderek kendisine geçici bir hesap numarası almasını isteyebilirsiniz, sonra da siz bir PTT den o hesap numarasına para gönderebilirsiniz, sanırım 2 ila 3 TL arası kesinti yapılıyor onun dışında sadece form dolduracaksınız.

arpadanolenat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amacim reklam degil, enpara kart ile butun eft isleri ve ayda bir kerelik butun atm leri kullanmak ucretsiz kart ucreti zaten yok alin boyle isler icin para odemeyin artik yil 2017

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Teşekkürler arkadaşlar hallettim 70 yükledim 8 tl kesti hesap ücreti+vergi adıyla... Kart kullanmayı sevmiyorum bir tane okulun halkbank kartı var onun dışında gerek de olmuyor pek